Искам да го ползвам за да си пускам подгряването на антифриза с него, но не знам на кое краче какво да свързвам

Предварително благодаря на отзовалите се.

zfa159 написа:А аз да попитам понеже е много удачно за да не пускам нова тема - това копче еднакво ли е с копчето на В3....моето е много грозно и искам да го сменя с такова от доста време (това за халогените ще го измисля и него с някакво готино решение).
Препдолагам има реле,което разтоварва ключа за подгряването на стъклото - все пак там тока е доста голям и едва ли минава през ключа
Също така - захвата към таблтоо еднакъв ли е - за ключа за задните ел.стъкла (двойния) знам,че е еднакъв ама и на другите копчета ли е еднакъв при В3 и В4 в тази част на таблото?
Ще съм благодарен ако някой може да ми отговори
_SUN_ написа:zfa159 написа:А аз да попитам понеже е много удачно за да не пускам нова тема - това копче еднакво ли е с копчето на В3....моето е много грозно и искам да го сменя с такова от доста време (това за халогените ще го измисля и него с някакво готино решение).
Препдолагам има реле,което разтоварва ключа за подгряването на стъклото - все пак там тока е доста голям и едва ли минава през ключа
Също така - захвата към таблтоо еднакъв ли е - за ключа за задните ел.стъкла (двойния) знам,че е еднакъв ама и на другите копчета ли е еднакъв при В3 и В4 в тази част на таблото?
Ще съм благодарен ако някой може да ми отговори
Еднакъв е размера, стават копчетата, аз лично съм пробвал на моята Б4 да сложа копче от Б3/само проба де/.
Ключа за подгряването е без реле и моя е същият като на снимката, но е с 4 клеми отзад 31, 58, 15 и към стъклото - не помня номера на буксата.Друг е въпроса, че малко го тунинговах, преработих ключа да работи само като бутон, подава импулс на платка с 10 мин. време, тя пък управлява 30 А реле, което вече се досещаш сложих за задния реотан.И аз се чудя що няма реле, там са реотана, огледалата и пръскалките на стъклото.
Относно ключето за задните ел.стъкла, както стана ясно ще влезе в отвора на таблбото, Но.... Свързването ще трябва да се преправя според мен, изхождайки от Общия комфорт модул на Б3 и отделен при всяко стъкло на Б4.Успех.
ABSOLUT написа:Да, така е. Но как ли е вързано?
Защото не се знае дали излизат два кабела за ляво + дясно огледало и още един трети за реотана на задното стъкло? Освен това вътле в бутона има две лампички. Айде едната светва от захранването на реотана като подадеш контакт за него, но другата лампичка светва като се пуснат габаритите, демек една от тези 5 клеми е само за това.
ABSOLUT написа:Да, така е. Но как ли е вързано?
Защото не се знае дали излизат два кабела за ляво + дясно огледало и още един трети за реотана на задното стъкло? Освен това вътле в бутона има две лампички. Айде едната светва от захранването на реотана като подадеш контакт за него, но другата лампичка светва като се пуснат габаритите, демек една от тези 5 клеми е само за това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта