Марка тампони за двигател
-
- Автомобил:
- Двигател:
Марка тампони за двигател
здравеите колеги аз сам нов тука затова здравеите на всички.Имам едно питане каква марка тампони бихте ми препорачали за двигателя.Благодаря предварително!!!!!!! 

Последна промяна от radotom на Сря 18 мар 2009 23:15, променено общо 1 път.
Причина: Бай Миле, слагай заглавия, от които да става ясно какво търсиш. Нали си го прочел това в правилата?
Причина: Бай Миле, слагай заглавия, от които да става ясно какво търсиш. Нали си го прочел това в правилата?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Марка тампони за двигател
Здрасти бай Миле, майна, и добре дошъл!
Тампони на пазара бол!
Пробвал съм с Лемфьордер, пробвал съм с Топран (най-лошия вариант, м/у впрочем- махнах ги), пробвал съм и с Феби, и с Боге....
Или аз съм луд за връзване, или пассата ми има баси повера, ама все късам преден тампон!
В момента съм с Феби. Вече е почнал да дава фира и да шава, даже леко се чувства и при потегляне, но все още е цял и държи.
Потърси в Д&Н, навътре в уличката м/у бензиностанция ЕКО и ТХВП, изхода за магистрала Тракия след КАТ, в дясно.
Но каквото и да вземеш - не карат толкова, колкото ни се ще на нас..
Впрочем, каква е колата и какъв е кода на мотора. Има разлика в тампоните.
И за всички тампони ли става дума?
ЕДИТ
ГРЕШКАааааааааааа... Там не са Д&Н, а Манимпекс!
Така, де! Те продават неща на Феби
Тампони на пазара бол!
Пробвал съм с Лемфьордер, пробвал съм с Топран (най-лошия вариант, м/у впрочем- махнах ги), пробвал съм и с Феби, и с Боге....
Или аз съм луд за връзване, или пассата ми има баси повера, ама все късам преден тампон!

В момента съм с Феби. Вече е почнал да дава фира и да шава, даже леко се чувства и при потегляне, но все още е цял и държи.
Потърси в Д&Н, навътре в уличката м/у бензиностанция ЕКО и ТХВП, изхода за магистрала Тракия след КАТ, в дясно.
Но каквото и да вземеш - не карат толкова, колкото ни се ще на нас..

Впрочем, каква е колата и какъв е кода на мотора. Има разлика в тампоните.
И за всички тампони ли става дума?
ЕДИТ
ГРЕШКАааааааааааа... Там не са Д&Н, а Манимпекс!
Така, де! Те продават неща на Феби

- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
радо аз тъй като гледам...като хвана двигателя горе за капачката на главата и го раздрусам така леко видими се клати целия мотор.а на празен ход на място демек.......като го оставя и се усещат едни гадни вибрациии....тресе се като желе.и аз ли съм за смяна на тампончета?
А иначе колегата е прав...какъвто и тампон да вземеш некарат толкова много.иска жалене,меко меко каране
А иначе колегата е прав...какъвто и тампон да вземеш некарат толкова много.иска жалене,меко меко каране

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Да, вероятно и ти си. Може и да не са скъсани, а само омекнали, ама...
Иначе лесно се проверява:
Шофьора и един помощник. Отворен капак, работеща ръчна и първа!
Тръгва колата (на ръчна!), и помощника гледа колко подскача назад мотора. Не е необходимо колата да се движи. Просто да мръдне 1-2 сантиметра е достатъчно.
При скъсан преден тампон на мен ми отскачаше толкова, че колекторите почти удряха стената м/у двигателния отсек и купето.
Същата процедура, но на задна дава информация до колко са в час задния тампон на мотора и тампона на скоростите.
Иначе лесно се проверява:
Шофьора и един помощник. Отворен капак, работеща ръчна и първа!

Тръгва колата (на ръчна!), и помощника гледа колко подскача назад мотора. Не е необходимо колата да се движи. Просто да мръдне 1-2 сантиметра е достатъчно.
При скъсан преден тампон на мен ми отскачаше толкова, че колекторите почти удряха стената м/у двигателния отсек и купето.
Същата процедура, но на задна дава информация до колко са в час задния тампон на мотора и тампона на скоростите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега колата е пасат б3 1.8 91 моно става вапрос за трите темпона на джигателя можешли дами кажеш урентировачни цени