Топъл въздух в купето на Б 5.5
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Топъл въздух в купето на Б 5.5
Колеги,здравейте!На изключен климатроник като карам с 50-60 км/ч в купето ми влиза горещ въздух и не знам от къде е този въздух.Някой може да ми обясни за какво иде реч?
- _Technics
- Автомобил: VW Passat 2002
- Двигател: AKN V6 350HP
- Контакти:
Re: Топъл въздух в купето на Б 5.5
рано е да е изгнила отпред и да влиза от към двигатела
Принципно парното на пасата е убиец (както на всяка кола ако е изправно, т.е. е млада) и ако си го оставил на максимални градуси и го изключиш, т.е. ти спираш вентилатора, но насочеността на струята /примерно в краката/ и температура си остават зададени! т.е. клапите за краката, стъклото, и централно напред не се затварят и малко или много влиза въздух и минава през радиаторчето на парното и те топли. Аз често се налага да го включвам да намаля на 21°С и пак да го изключа. Тогава клапата към топлия радиатор в купето се позатваря ли там какво става и се нормализирва работата
мисля че е от това - пробвай. Ако струята ти се струва силна отвори прозореца с 50км/ч покажи си главата и ....
и евала за пасата
и аз искам толкова коне! ама няма

- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Топъл въздух в купето на Б 5.5
Благодаря,Колега.ЩЕ го пробвам това,и мисля че си адски прав,защото не всеки път ми духа топъл въздух в купето и както казваш ти струята не е силна,но достатъчно топла да те изпоти