нещо му става на пасата(б5)
- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нещо му става на пасата(б5)
Значи колата е пасат б5 1.9тди автоматик-типтроник.От 2-3 дни при подаване на гас се получава забавяне при ускорение,скоростите се сменят не както до сега преди 2хил оборота а продължават до повече(дори до 3хил),има и едно ритване като карам на задна.Не го прави постоянно но на няколко пъти ми направи много лошо впечатление.Колата си е обслужена като предстои смяна на масло на двигателя след около 2-3 хил.км.Маслото на скоростната кутия съм го сменял преди 40хил.км.Скоро мисля да сменя и въздушния филтър(сменян е скоро но бързо се зацапва в софия).В началото си мислех ,че е от гумите които смених преди 4-5 дена понеже са малко поизтрити и са доста високи 205-60-16.Когато подам гас на ниска предавка яко ми свети тракшън контрола може би в следствие на това ,че са поизтрити.Катализатора на колата също не е сменян или махан а колата вече отива към 300хил.км.Искам да попитам какво е по-добре да предприема да отида на диагностика или да проверя първо скоростната кутия.
- be_bo
- Автомобил: SEAT ALHAMBRA
- Двигател: ATM
- Контакти:
Re: нещо му става на пасата(б5)
Колега провери си филтрите на дизела му трябва въздух , виж си и горивния филтър от катализатора също може да дава проблем и според мен е или катализатор или гориивен филтър или дебитомера който е пред въздушния филтър
Тракшана свети защото сигурно гумите превъртат
за ритането си провери тампоните на двигателя
за скоростите незнам не сам карал автоматик не сам на ясно
Надявам се да съм бил полезен
Тракшана свети защото сигурно гумите превъртат
за ритането си провери тампоните на двигателя
за скоростите незнам не сам карал автоматик не сам на ясно
Надявам се да съм бил полезен
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: нещо му става на пасата(б5)
от 2007 си регистриран и имаш повече от 100 мнения. я да видиме дали ще се сетиш защо ти заключих темата?