Здравейте колеги,
Проблемът ми е следния - при въртене на волана на ляво се чува скърцане.
Случва се само на място или при много бавно движение.
Проблемът се появи от нищото преди 2 дни.

Passat B5.5 AVF 4motion - проблем при въртене на волана
Re: Passat B5.5 AVF 4motion - проблем при въртене на волана
Кормилен накрайник или някои от шарнирите според мен ... провери си и хидравличната течност 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги и при мен се получи същото и влязох да търся отговор или инфо. Тази седмица смятам да я карам на майстор и ще споделя за какво иде реч
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нормално е след зимния сезон на пролет да започне да потропва и почуква някой шарнир или накрайник. Имах същия проблем миналата година.. оказа се разбит външен накрайник. Сравнително евтини са и се сменят бързо, но задължително мини реглаж. Та слагам 100лв. ,че проблема е от шарнир. 
Най-просто вдигни на крик, хвани здраво кооелото и разтърси напред назад, нагоре надолу и ще го видиш хубавеца.

Най-просто вдигни на крик, хвани здраво кооелото и разтърси напред назад, нагоре надолу и ще го видиш хубавеца.
- mopowah
- Автомобил: 2021 VW ID3 Pro Performance Max
- Двигател:
При мен, когато не съм карал колата няколко часа и тръгвам на 1ва, се получава едно леко "хръц" - като пристъргване, идващо някаде от кормилната уредба. Пристъргването е за много кратко, няма и секунда, след което всичко е наред. Усеща се много леката вибрацийка чрез волана. Много е странно..