Имам проблем с обезвъздушаването на пасат-а !
Значи проблема се състой в следното-скоро спуках маркуча на радиатора и тогава започнаха проблемите. Смених маркуча, обезвъздуших системата, но на сутринта пак имаше въздух и все едно не съм обезвъздушавал. Пак повторих цялата процедура и уж всичко беше наред, но след няколко часа пак същата работа-колата не вдигна повече от 70 градуса, изпарителя на газовото беше леден и колата гаснеше на свободен ход, а за парното да не говорим, не духа топло изобщо. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарен ! Колата е пасат 2, 92 година !

моля за малко помощ !
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: моля за малко помощ !
при моя голф има едно малко маркуче което е за обезвъздушаването на системата,единия край е на горната част на радиатора а другия край е на разширителния съд,провери го него и дупката която е на радиатора дали не се е запушила и да не обезвъздушава,виж и дали изпарителя не е на по-високо от казанчето че може и той да прави мизерия 

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Колега, май ти е заминала гарнитурата на главата и вкарва газове в антифриза
- bobo 22
- Автомобил:
- Двигател:
колега сега ще ти кажа един много лесен начин!!!-значи палиш си кулата и пускаш парното да ти духа топло и има два маркуча които влизат на парното единия е свързан с разширителния а другия идва от блока,и вадиш първо единия маркуч и гледаш дали идва антифриз -трябва да идва от маркуча и от казан4ето на парното-акоидват и от двете зна4и си готов - а ако идва само от марку4а вкарваш марку4а и искарва другия до него и така става много бързо и гледаш парното трябва да ти духа топло.
колеги, май се оказа от изпарителя на газовото, защото днес като пробвах да изкарам въздуха, изпарителя стана леден и колата почна да гасне, не си държеше оборотите и маркучите се бяха надули, а от разш. съд мирише на газ. Спрях газта от бутилката и минах на бензин. След няколко минути системата се обезвъздуши и парното задуха топло, а изпарителя се стопли и през него циркулираше вода, а маркучите са добре 
Според вас от изпарителя ли е и ако да, какво трябва да му се ремонтира ?
Благодаря !

Според вас от изпарителя ли е и ако да, какво трябва да му се ремонтира ?
Благодаря !
Мембрани, по това което казваш .. абе рециклирай го тоя изпарител не е кои знае какво !
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
темата не отговаря на правилата.