става дума за 1.8 рп мотор при отварянето му в блока има някви шупли и искат мисла че в дунев спорт да му набиват ризи
та искат да му набият по дебели ризи въпроса ми е след като се направи този ремонт колко време ще кара за да си преценя да ли има смисъл от набиването на тази сума
ако може мнение за ремонт на двигател
Re: ако може мнение за ремонт на двигател
bluefen написа:става дума за 1.8 рп мотор при отварянето му в блока има някви шупли и искат мисла че в дунев спорт да му набиват ризи
та искат да му набият по дебели ризи въпроса ми е след като се направи този ремонт колко време ще кара за да си преценя да ли има смисъл от набиването на тази сума
Този номер с ризите и на мен ми го предлагаха и всичките за едни цени ми говореха мани мани.Чувал съм че ризите от ЗАЗ били най-подходящи за тази цел.По-изгодно е да се вземе оборудван блок (блок+колянов вал+бутала сегменти+маслена помпа+картер ~350 лв.). Разбира се, че това се прави с човек който е наясно за какво служат и как се работи с вътромер,шублер и др. подобни уредчета, а също така знае как се мери износване на двигателен блок.Това с ризи/шлайф и тем подобни са излишни движения.Няма гаранция, че шлайф машината или оператора и няма да оплескат нещата повече. Лошото при смяна на блока е, че трябва да се пререгистрира колата отново в КАТ.
Успех
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: