Защо вибрира пластмасовата кора която покрива двигателя

Техническа и сервизна информация за Passat
mimi4441
Автомобил:
Двигател:

Защо вибрира пластмасовата кора която покрива двигателя

Мнениеот mimi4441 » Чет 16 апр 2009 17:22

Колеги още едно питане:Впроцес съм на закопуване на кола ,гледах 5-6 Пасата В5 1.9PD след 2000г и ми направи впечатление че на всичките пластмасата където покрива мотора когато работи двигателя вибрира и трепти чак и мъркучето което съединява ддвигателя с казанчето за антифриз-вода чак и то вибрира а иначе двигателя работи стегнато и равномерно тези вибраций нормални ли са така ли трябва да бъде или нещо не е наред

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Re: Защо вибрира пластмасовата кора която покрива двигателя

Мнениеот iwanst » Чет 16 апр 2009 20:38

Дам вибрира и още как. Досега да не вибрира не съм видял. Предполагам затова се наложило да слагат маховици с пружини за сумати пари да обират вибрациите.

Потребителски аватар
naiturseniq
Автомобил: VW Passat 2016
Двигател: 2000 TDI 150hp

Re: Защо вибрира пластмасовата кора която покрива двигателя

Мнениеот naiturseniq » Чет 16 апр 2009 23:03

mimi4441 написа:Колеги още едно питане:Впроцес съм на закопуване на кола ,гледах 5-6 Пасата В5 1.9PD след 2000г и ми направи впечатление че на всичките пластмасата където покрива мотора когато работи двигателя вибрира и трепти чак и мъркучето което съединява ддвигателя с казанчето за антифриз-вода чак и то вибрира а иначе двигателя работи стегнато и равномерно тези вибраций нормални ли са така ли трябва да бъде или нещо не е наред

Да не е трактор ? Моя е точно такъв какъвто си гледал. Но нямам вибрации . Когато го запалих първо бях сменил само две дюзи защото непалеше , та след запалване тресеше яко , затова смених и четирите и сега спи.
Маховика ми да чукна на дърво още не съм усетил да притриса.

Върни се в “Passat”