Проблем с музиката: Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с музиката: Б5

Мнениеот Blau&Weiss » Пет 09 мар 2007 18:06

Изображение

Един колега също има подобен проблем с този касетофон, дано снимката му свърши работа. Моят проблем е че усилването на звука не действа , или действа когато копчето се върти МНОГО бавно. Това е единият проблем. Второто нещо е че работят само предните колони. Двете задни във вратите не издават абсолютно никакъв звук. Някой да има идеи?

kosio_v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kosio_v » Съб 10 мар 2007 11:29

Аз имам същият проблем с копчето за усилване и като ходих при Васко той откри че нещо е дало дефект(какво така и не рзбрах) ама не е болка за умиране.А задните колони не свирят щото там няма нищо, само декоративни капаци :lol:

Потребителски аватар
KGL
Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
Двигател: CUAA 2016
Контакти:

Мнениеот KGL » Пон 12 мар 2007 9:13

И аз имам проблем с една от задните колони, при мен във всяка врата от зад са по 2 колонки. Обаче проблмема, е че едната голяма колона сдаде багажа и не мога да я сменя защото е залепена фабрично в един пластмасов цилиндър които пък е занитен с поп нитове за капака на врата.
Мислех си, че ще мина с това да си купя нови колонки, но сега трябва да търся спец и да ми ги смени. Ако някои има идеи как да стане, но качествено, да помага! :roll:

Потребителски аватар
ArturDent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ArturDent » Пон 12 мар 2007 15:26

kosio_v написа:А задните колони не свирят щото там няма нищо, само декоративни капаци :lol:

Колегата е прав - и при мен отзад има само декоративни капаци.

Относно копчето за усилване - нещо има прецакано в самото радио. Копчето не е обикновен потенциометър, а подава някакви импулси за увеличаване и намаляване. Пробвай като го въртиш да го дърпаш или натискаш леко.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пон 12 мар 2007 16:32

Направо да го маха тва дърво и да си слага ЦД

б-ИВАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот б-ИВАН » Пет 06 апр 2007 14:21

Подобен проблем - от лява задна врата не се чува нищо,но кой ти е сядал от зад за да чуя.Още повече колата е при мен от десетина дни.Скоро ще надникна и там.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 06 апр 2007 17:39

KGL написа:И аз имам проблем с една от задните колони, при мен във всяка врата от зад са по 2 колонки. Обаче проблмема, е че едната голяма колона сдаде багажа и не мога да я сменя защото е залепена фабрично в един пластмасов цилиндър които пък е занитен с поп нитове за капака на врата.
Мислех си, че ще мина с това да си купя нови колонки, но сега трябва да търся спец и да ми ги смени. Ако някои има идеи как да стане, но качествено, да помага! :roll:
има едни пластмасови заместители на оригиналните тонколони ,на които слагаш каквито искаш говорители;старите се махат и новите стоики пак се занитват :wink: .в бг не знам има ли ги-тук са по 20 евро комплекта

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 06 апр 2007 23:21

vladtod написа:Направо да го маха тва дърво и да си слага ЦД
:да:

Върни се в “Passat”