карам или по то4но карах Passat 91 2.0-16v auto в САЩ и преди около седмица както си карах изжеднуй изгасна.Стартера въртеше а нямаше ток при свещите оказа се че ангренажният ремък се е износил в един участук от около 15 см. с около 16-17 зъба.вкарах го в сервиз , механичето извади дебелите книги и видиа че този джигател има за6тита при късане на ремъка.след това смени ремъка с нов опита да запали двигатела но не се получи.чете пак по дебелите книги как точно трябва да се съвпаднат белезите при центровката пробва няколко пати но бе успех.след това погледна нещо в интернет и каза че сигурно в книгите са збъркали и че ниама защита на клапаните и те са се изкривили.
за това и питам някой знае ли дали има такава защита или дали има някой сайт кадето да провера и да започват разправиите в противен случай единственият ми вариянт е да закарам колата на автоморгата
Защита на двигател на Passat 1991 2.0 -16v auto 134hp
За този проблем има по-дебели книги.
Ако я оправиш карай я. Железен двигател! Вечен двигател!
А ако исаш повече инфо има книжки в техническите книжарници в страната за Пасат B3 с всички двигатели и системи слагани на на този модел. Ако все пак не намериш пиши ми, имам я на руски на файл[pdf]!~ jijojj@abv.bg
Ако я оправиш карай я. Железен двигател! Вечен двигател!
А ако исаш повече инфо има книжки в техническите книжарници в страната за Пасат B3 с всички двигатели и системи слагани на на този модел. Ако все пак не намериш пиши ми, имам я на руски на файл[pdf]!~ jijojj@abv.bg