Пасат Б5 проблемче със скоростите
Пасат Б5 проблемче със скоростите
Здравейте искам да питам и вас хората от форума за моя проблем.Купих си пасат Б5 1.8 20V 125 к.с,автоматик.Искам да попитам защо може когато кутията реди скоростите почти винаги между втора и трета или между трета и четварта се усеща едно ритане един удар от какво може да е?Може ли да е нещо много сериозно?Интересното е че ако го направи между втора и трета между трета и четварта не го прави и обратното.Като карам с повече гас не го прави или поне не се усеща.И някои пат (рядко) ми сменя скоростите на по високи обороти.Ходих в сервиз на vw и те ми казаха че като сменя маслото всичко ще си доиде на местото,но отидох и в един сервиз само за автомати прегледаха маслото и ми казаха че е като ново и всичко било от някаква част на котията която трябвало да се даде в МЕИ-то да се оправи и всичко щяло да струва 200 лева кажете какво мислите.Благодаря ви предварително
Re: Пасат Б5 проблемче със скоростите
nicho написа:Здравейте искам да питам и вас хората от форума за моя проблем.Купих си пасат Б5 1.8 20V 125 к.с,автоматик.Искам да попитам защо може когато кутията реди скоростите почти винаги между втора и трета или между трета и четварта се усеща едно ритане един удар от какво може да е?Може ли да е нещо много сериозно?Интересното е че ако го направи между втора и трета между трета и четварта не го прави и обратното.Като карам с повече гас не го прави или поне не се усеща.И някои пат (рядко) ми сменя скоростите на по високи обороти.Ходих в сервиз на vw и те ми казаха че като сменя маслото всичко ще си доиде на местото,но отидох и в един сервиз само за автомати прегледаха маслото и ми казаха че е като ново и всичко било от някаква част на котията която трябвало да се даде в МЕИ-то да се оправи и всичко щяло да струва 200 лева кажете какво мислите.Благодаря ви предварително
Сетих се казаха ми,че всичко било от логиката на котията.Дали е така?