Здравейте. Първо бих искал да ме извините, ако съм пуснал нова тема,но не успях да видя сходната на тази. Бих искал да помоля участниците на този форум да ми дадът малко савети, какъв двигател е по добър. Става въпрос за:
VW Passat 1993година;
1,6 TDI 85 коня
или
VW Passat 1993година;
1,8 Моно инжектор;90 коня
Благодаря Ви предварително.

VW Passat TDI или MI
-
- Автомобил:
- Двигател:
- me4oka7
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2004
Re: VW Passat TDI или MI
Още един глас за моното.
За него съм с двете ръце.
За него съм с двете ръце.
- be_bo
- Автомобил: SEAT ALHAMBRA
- Двигател: ATM
- Контакти:
МОНОТО 100 %, а и 1.6 е малък за това купе а и все пак е дизел и е много стар и не знаеш кво може да излезе въобще не се занимавай ,ако гледаш цените на горивата си слагаш газова (300-400)лв. и си решаваш нещата .
Аз имах 1.8 моно с газ и сам много доволен като продадох голфа си тарсех такъв да си взема ама по други опстоятелства си купих друга кола
и пак казвам МОНО-то е по добре
Успех
Поздрави
Аз имах 1.8 моно с газ и сам много доволен като продадох голфа си тарсех такъв да си взема ама по други опстоятелства си купих друга кола
и пак казвам МОНО-то е по добре
Успех
Поздрави
- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
1.8 моно 

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
За какво да е по добър -градско,извънградско ,лично, служебно ползване . Конкретизирай малко въпроса 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колата определено е за лично ползване с цел за градско, извънградско и пътуване на далечни дестинации. Намерение на газ да съм катигорично нямам. 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Ако няма да и слагаш АГУ дизела се връзва по-добре цена /км!
П.П Иначе и аз съм за Моното/ако има газ/!
П.П Иначе и аз съм за Моното/ако има газ/!

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Също за моно!!! 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз си търся Голф 1.8 моно, но вчера разгледах и обявите за пасат със същия мотор. цените и на голфа и на пасата са почти еднакви и сега търся или пасат или голф 1,8 90коня моно.
Искам да питам - като подръжка този пасат по-скъпичко или излиза отколкото на голфа.
Става въпрос за пасата "междинка" 1994-1995 година.
Искам да питам - като подръжка този пасат по-скъпичко или излиза отколкото на голфа.
Става въпрос за пасата "междинка" 1994-1995 година.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата не е "междинка", А СИ Е ВИД МОДЕЛ - В4, Е КОЛЕГА! Има хора, които не можаха да разберат, че това си е различен модел, пък макар и двигатели и окачване да е като при В3! 

- be_bo
- Автомобил: SEAT ALHAMBRA
- Двигател: ATM
- Контакти:
здравейте колега моното извън градско на мен ми даваше мейду 6.5 и 7 при каране до 150-160 макс градско немога да ти кажа защото е там е относително знаеш но няма да е по малко от 9 -10 със сигурност
Колегата дето се чуди за голфа или пасата колегата димов е прв Б4 е пасата с окачване от Б3 моторът който е 1.6 101 коня не го взимай слаб е за този модел и не върви докато вече при Б5 същия двигател е вече друго ако е голф 2 може и да има някаква разлика по голяма разлика но става въпрос за 10-15лв можеби ако си намериш такъв пасат а дори и Б3 читав взимай не се чуди аз не успях да си и за това си купих друга която ми изпадна на далавера
успех и на двамата
Поздрави
Колегата дето се чуди за голфа или пасата колегата димов е прв Б4 е пасата с окачване от Б3 моторът който е 1.6 101 коня не го взимай слаб е за този модел и не върви докато вече при Б5 същия двигател е вече друго ако е голф 2 може и да има някаква разлика по голяма разлика но става въпрос за 10-15лв можеби ако си намериш такъв пасат а дори и Б3 читав взимай не се чуди аз не успях да си и за това си купих друга която ми изпадна на далавера
успех и на двамата
Поздрави