Проблема е в това, че понякога, когато пускам мигачите (а в градски условия е тоста често),или вляза в някоя по доляма дупка и друсне повечко ми се пускат чистачките, все едно съм си пръснал течност по стъклото и започват да работят. ( така ми хаби доста течност за чистачки- а тя не е евтина и нерви- те са безценни!) скоро забелязах че има едно палецче, което е "изтрито" - като размърдам лоста за чистачките напред-назад, се оправя, но трябва да има нещо да крепи лоста за да не пръска течност и да не пуска задната чистачка
Пасата е Б3- комби - а обяснението за проблема -индианско, може би и много аматьорско.
проблем с чистачките
Re: проблем с чистачките
vesellin написа:Проблема е в това, че понякога, когато пускам мигачите (а в градски условия е тоста често),или вляза в някоя по доляма дупка и друсне повечко ми се пускат чистачките, все едно съм си пръснал течност по стъклото и започват да работят. ( така ми хаби доста течност за чистачки- а тя не е евтина и нерви- те са безценни!) скоро забелязах че има едно палецче, което е "изтрито" - като размърдам лоста за чистачките напред-назад, се оправя, но трябва да има нещо да крепи лоста за да не пръска течност и да не пуска задната чистачка
Пасата е Б3- комби - а обяснението за проблема -индианско, може би и много аматьорско.
Това си е дежурен проблем при В3 http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_faq13#13.4.3