проблем с оборотите

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

проблем с оборотите

Мнениеот orgasmatron » Чет 02 фев 2006 20:17

Здравейте

От няколко дена съм собственик на Passat B4, 1994, 1.8 MI 75 коня, двигателя е тип ААМ.

Та както е казал поета ако си нямаш проблеми купи си кола :)

първия (и дано последен) проблем е следния, след като колата е карана известно време, и се спре за малко ( не повече от 10 мин) при палене оборотите са около 500 двигателя доста тресе и колата гасне, палиш и няма проблеми оборотите са около 800 на празен ход и всичко е ок. до сега колата ми го е направила този номер 2 пъти (карам я от 4 дена)

Ще бъда силно благодарен ако някой ми каже на какво се дължи това и как може да се оправи.

Дано да не ядосам някой с ламерските си въпроси но (още) не разбирам от пасати :), до сега съм карал само корейски автомобили

Благодарско на L&R за уместната забележка, поправено е :) замалко да изкарам автомобила болид от ф1

Последна промяна от orgasmatron на Чет 02 фев 2006 20:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 02 фев 2006 20:24

Свали по една нула от оборотите и въпроса е ок.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 03 фев 2006 9:03

Напосоки:
Предполагам че колата няма газ - може да минеш някъде за диагностика. Като за начало опитай - откачаш клемите на аку-то за 15-20 мин. , закачаш и след 5мин. палиш.... след това следи.
Другото което ми идва наум е прочистване на моно-то .... за това търси в сервизи Ваското1.

Върни се в “Passat”