къде ми е прекъсвача за осветлението на багажника на комбито 90година?
проблема е че не свети като отшоря багажника, а ми е нужен много. Замерих няма напрежение при лампата на багажника при отворен капак. Но не мога да видя къде е прекъсвача.

Пасат б3 прекъсвач осветление - къде е?
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б3 прекъсшач осшетление - къде е?
най вероятно във механизма за закопчаване на самата врата отвори я и виж може кабелите да са прекъснали между вратата и купето
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Да прекъсвача е в механизма,но има шанс да имаш прекъснат кабел в маншона между купето и петата врата например.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
При мен беше шчупено крачето вътре в самата букса
barkod написа:къде ми е прекъсвача за осветлението на багажника на комбито 90година?
проблема е че не свети като отшоря багажника, а ми е нужен много. Замерих няма напрежение при лампата на багажника при отворен капак. Но не мога да видя къде е прекъсвача.
Къде не ти свети? Цялото осветление или само в багажника? Ако е само в багажника, най-вероятно е прекъснато кабелче. А ако и другите плафони не ти светят при отворен багажник, колегите са го казали - прекъсвача в бравичката. Може да го тестваш, като извадиш куплунга от нея и го дадеш на късо. Ако светнат плафоните, значи пркъсвача в бравата е заминал, а ако не светнат остава да е прекъснато кабелче по веригата към крушката.

Namesata написа:При мен беше шчупено крачето вътре в самата букса
да така е, че и повече... беше ръждясало и станало на сол... от сутринта до отдеве го правех... весело посрещане на новата година...
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах същия проблем...поръчах си нов ключ от Елит Кар и дойде за 2 дни.Струваше 20-тина лв по спомен. Сложих го и съм забрави за проблема....при мен бяха изгнили и 2-те и нямаше оправия 

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Пасат б3 прекъсвач осветление - къде е?
Една идея, може да направиш такъв ключ като при вратите, само трябва да намериш къде минава кабела , да пробиеш една дупка и си готов ... пи аз съм с комби и при мен не свети откакто ми разбиваха багажника и съ решил като се стопли времето да си поиграя