Здравейте,
на пасат 92 година със двигател 2Е,смених километража със такъв с оборотомер и отчита по-малка моментна скорост.И двата километража са до 240.Според вас какъв може да е проблема?

Въпрос за километраж?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за километраж?
Здравей колега. На самия километраж за моментната скорост има написано какво е предавателното число. На оригиналния ти километраж би трябвало да е 920. Виж дали на другия километраж е написано толкова.
Другия вариант е да ги отвориш и от старото да извадиш часовника и да сложиш само оборотомера от новото. Разрови се с търсачката от форума. Мисля, че са описани и с картинки как става.
Другия вариант е да ги отвориш и от старото да извадиш часовника и да сложиш само оборотомера от новото. Разрови се с търсачката от форума. Мисля, че са описани и с картинки как става.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Предавателното число и на двата е 920,но единия отчита по-малко.Трябва да измеря с друга кола да видя дали е верен.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
как разбра че отчита по-малка моментна скорост единия спрямо другия като не можеш да сложиш двата едновременно?.Иначе причината може да е в нетарирана стрелка на километража ако на единия,примерно новия е махана някога и не е сложена правилно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрах по това с колко километра върви на различните предавки.Утре ще го изпробам с GPS и ще съм сигурен дали отчита правилно.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Моя километраж показва 5-6км повече в сравнение с гпс-а
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Winner25 написа:Моя километраж показва 5-6км повече в сравнение с гпс-а
Май всички показват така.Казаха ми,че това е направено с цел да не се увличаш много и да превишаваш скоростта

-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес сверих показанията на километража с GPS-а и всичко е наред.Както вашите километражи и моя отчита с 5 километра повече.Явно стария километраж е бил пипан нещо,или само аз така си мисля.