Смяна на тампони
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на тампони
Здравейте колеги понеже тази седмица ми се налага смяна на всичките тампони по предницата и искам да знам дали ще ми се дигне много предницата или тампоните не я вдигат, че обичам колата да си ми е по висока отзад??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на тампони
passat_1.6TdI написа:Здравейте колеги понеже тази седмица ми се налага смяна на всичките тампони по предницата и искам да знам дали ще ми се дигне много предницата или тампоните не я вдигат, че обичам колата да си ми е по висока отзад??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

И кои по-точно имаш предвид - тампоните на макферсоните ли? На двигателя ли? Едва ли от тях ще се вдигне, освен ако не сложиш некви самоделки и да учудиш света

Обикновено тези повдигания се правят с пружините, а не с тампоните, така че сменяй и пей - и да мръдне, заради пресовани в момента стари тампони, ще е с милиметри, което едва ли ще усетиш.

- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега става въпрос за тампоните на макферсоните а този на двигатела въобще не знам в какво състояние е.
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Еее, няма бе, човек, това си е нормален консуматив, аз преди 3-4 седмици го правих - там си е тампон с лагер вътре и така - не се смазват до степен, в която да ти повдигне чак колата.
Друга работа, ако се изчака прекалено и се покажат през предния капак, ама тогава песента е в минорна тоналност и рев, рев...
След смяната обаче бягай на реглаж на предница веднага, да не изядеш гумите.
Друга работа, ако се изчака прекалено и се покажат през предния капак, ама тогава песента е в минорна тоналност и рев, рев...
След смяната обаче бягай на реглаж на предница веднага, да не изядеш гумите.