Здравейте колеги ,
вчера като влязох в колата забелязах , че огледалото за задно виждане е разделено на "две" ,половината беше по бяла от другата .След малко каране като се загледах видях , че бялата част се увеличава и се движат балончета из огледалото. После течността започна да капе от огледалото , и почти изтече .
Какво се случи (предполагам ,че блендата вече я няма ) , и от какво според вас???
Съсипа ли ми се огледалото ???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съсипа ли ми се огледалото ???
Огледалата с подгряване ли са?Ако да-късно изключени,или просто дефект в "амалгамата"-т.е. това е покритието даващо огледалния ефект
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Аз пък мисля, че иде реч за вътрешното средно огледало за обратно виждане, което вероятно е електрохроматично (с "автоматично" затъмняване).
В тези огледала огледалната повърност е всъщност течност. В случая - просто е изтекла. Май няма оправяне, освен ново...
В тези огледала огледалната повърност е всъщност течност. В случая - просто е изтекла. Май няма оправяне, освен ново...

- pvitkov
- Автомобил:
- Двигател:
Да за вътрешното огледало става въпрос. Днес вече стана и замъглено , направо отвратително като го погледна .Колко струва горе долу? Някой знае ли ???
- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=6&t=142482&hilit=%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE
Дано тази тема ти помогне.. не си единствения, но като цяло всичко май клони към ново или втора ръка.
Дано тази тема ти помогне.. не си единствения, но като цяло всичко май клони към ново или втора ръка.
- pvitkov
- Автомобил:
- Двигател:
mchudomirov написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=142482&hilit=%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE
Благодаря колега , доста търсих с Търсачката ,ама не ми излезе тази тема !