странно скърцане
- vladohist
- Автомобил:
- Двигател:
странно скърцане
здравейте колеги.вчера ми се случи следното нещо-карам си из Пловдив и на един десен завой нещо взе да скърца отзад.някой има ли идея от какво е този шум?благодаря предварително
- vladohist
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странно скърцане
ти май си много компетентен-тука има 100 човека които са писали че се получава някакво скърцане-сигурно на всички пищещ едно и също.питам за предположения умнико
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
vladohist написа:ти май си много компетентен-тука има 100 човека които са писали че се получава някакво скърцане-сигурно на всички пищещ едно и също.питам за предположения умнико
Колега, не се ядосвай излишно... Но донякъде колегата vladtod® е прав - без повече описание може да е наистина от всичко. Прав си, че има много теми за скърцане, но колегите се опитват всячески да го определят - давам пример: като скърцане на гума в гума; с металически звън; чува се едно трак-трак откъм задницата, някъде отдолу, от окачването; като пукане на пластмаса, потракване някъде от багажника ...
Наистина опитай някак си да го опишеш и тогава може някой да успее да се сети от какво може да е, ако е имал сходен проблем. А и аз поне от тази тема не можах да видя каква точно е колата ти - комби ли е, седан... B3, B4, B5, B5.5 и т.н.

- vladohist
- Автомобил:
- Двигател:
мн отворковци много нещо-ти като идещ в сервиза какво казващ-нещо скърца или почващ да му тананикащ звука?аман от разбирачи.колата е б5 комби и вече се разбра от какво е-един с кристална топка ми каза и то за безпари-имало ги още такива а?
при мен беше от лагер на главината ... при десен завой ми скърцаше отзад отляво
vladohist написа:здравейте колеги.вчера ми се случи следното нещо-карам си из Пловдив и на един десен завой нещо взе да скърца отзад.някой има ли идея от какво е този шум?благодаря предварително
Ама на колата или ....
- S.Nikolaev
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
vladohist написа:мн отворковци много нещо-ти като идещ в сервиза какво казващ-нещо скърца или почващ да му тананикащ звука?аман от разбирачи.колата е б5 комби и вече се разбра от какво е-един с кристална топка ми каза и то за безпари-имало ги още такива а?
Май отворкото си ти. Хората искат да ти помогнат ти им се репчиш насреща.... Нямам думи.... На такива мога да има кажа само три думи: Спасявай се сам

- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега не разваляй добрия тон.Няма как някой да ти помогне без да обясниш добре проблема,все пак колата е най-малко 10 годишна и е възможно скърцането да е от всякъде
- vladohist
- Автомобил:
- Двигател:
аз попитах ама отворкото дето провокираше са му изтрити коментарите.sorry ако нчкой грешно е разбрал-имаше един дето мн разбира.скърцането се оказа от спирачките понеже колата не е карана доста време, но вече дай боже да е решен проблема