здравейте колеги !
Проблемът ми е следния-имам леко изпуснал преден десен амортисьор на пасат Б3. Та въпроса ми е заслужава ли си да го пълня ако е възможно това или направо нов и каква е приблизителната цена на един нов( ако може само пълнителят му) и при пълнене на стария и къде във Варна евентуално могат да ми го напълния ?
Благодаря на съпричасните към моя проблем !

изпуснал амортисьор !
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: изпуснал амортисьор !
От пълнене според мен няма смисъл!
В повечето случаи се оказва, чв до 3 месеца протичат отново.
Цени на нови- от 60 до.... не знам, може и за 600 да има
Задължително сменяй и двата амортисьора на даден мост.
После- стенд предница.
В повечето случаи се оказва, чв до 3 месеца протичат отново.
Цени на нови- от 60 до.... не знам, може и за 600 да има

Задължително сменяй и двата амортисьора на даден мост.
После- стенд предница.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Както ти е казал radotom нов или по точно нови щото се сменят по два. Двата предни са около 200лв производство на Bilstein 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
тъкмо бях отговорил в бургаската тема преди около 2-3 год. в бургас пълних и останах мн доволен до продажбата на колата не мръднаха и на всичкото отгоре бяха предни
vinetu написа:А някой може ли да ми каже къде във Варна могат да ми го напълнят ?
Имаш Л.С.

- Savatage
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това с пълненето е малко "циганска раота" с извинение
и аз съм за смяна на амортесьори и ми дадоха цена: 75 лева преден , 55 лева заден,както каза колегата по-горе "билщайн"
по чифтове може и сами да си направите сметката
карам пасат б3 1.8 моно 92-ра година

- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
Къв е тоя "билщайн" за 55 лв. ве колега - мен мойте "любимци" от "евро 07" ми казаха 75 лв. за задни(един брой) някаква куча марка дето не я помня даже, а питах и на още едно място и ми казаха 90лв за "Боге" и всички останали марки които имали били горе-долу на същата цена.Така че и аз съм по-скоро склонен да ги напълня,ако някой знае къде във Варна, отколко да дам толкова пари за нови дето не знам колко време ще ме искарат с това комби по тея пътища 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
за боге предни си приготви около 170 лв/бр става въпрос за турбото им -тва е инфо от ауто+
направи си сметка ти какви билщайн си взел или ще си вземеш за 55 или 75 лв
направи си сметка ти какви билщайн си взел или ще си вземеш за 55 или 75 лв
- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
Ами аз питах в "Елит Авто" които май са една верига с "Ауто плюс" и там ми казаха 90лв/бр за задни "боге" , колегата си представям къв е тоя "билщайн" за 55 лв за който говори 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
за тези които ти казвам май бяха най добрите газ масло най висок клас и ставаше въпрос за предни
а за 55 лв преди в софия слагах едни подобни на тия накрая излезнаха некви измислени бразилски и предния изтърва на 1 месец и малко така че малко повече пари=но по не само един път
а за 55 лв преди в софия слагах едни подобни на тия накрая излезнаха некви измислени бразилски и предния изтърва на 1 месец и малко така че малко повече пари=но по не само един път
- nikolay_kolev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Сливен Passat GL ,1.8 Mi, 90 к.с, RP-мотор,седан,бордкомпютър
vinetu написа:здравейте колеги !
Проблемът ми е следния-имам леко изпуснал преден десен амортисьор на пасат Б3. Та въпроса ми е заслужава ли си да го пълня ако е възможно това или направо нов и каква е приблизителната цена на един нов( ако може само пълнителят му) и при пълнене на стария и къде във Варна евентуално могат да ми го напълния ?
Колега сменяй с чисто нови, комолекта е 130лв. на Bilstein, с две години гаранция. Аз съм с такива амортисьори от година и нямам грижи.

- Savatage
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nikolay_kolev написа:vinetu написа:здравейте колеги !
Колега сменяй с чисто нови, комолекта е 130лв. на Bilstein, с две години гаранция. Аз съм с такива амортисьори от година и нямам грижи.![]()
![]()
130 делено на 2 , колко прави ?

- nikolay_kolev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Сливен Passat GL ,1.8 Mi, 90 к.с, RP-мотор,седан,бордкомпютър
Savatage написа:nikolay_kolev написа:vinetu написа:здравейте колеги !
Колега сменяй с чисто нови, комолекта е 130лв. на Bilstein, с две години гаранция. Аз съм с такива амортисьори от година и нямам грижи.![]()
![]()
130 делено на 2 , колко прави ?стига пичове ... цените дет ги обявих са с намаление шот директно от дистрибутора ги взимам ... ама щом си мислите , че дрънкам врели и некипели ваша работа
просто споделих мнение ... пък вие си ги пълнете и всеки месец ако искате
'ай със здраве!
Така е колега, на тези цени сьм ги взел а монтажа е от мен.