Докараха ми от Германия Passat 1.8 T 98 с всички екстри на 180 000 км.
Цената му с мито е 14500. Вапроса ми е дали си заслужава парите или е малко солено
Дайте съвет, пасат 5-заслужава ли си парите?
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
пасат
L&R написа:Доста по-скъпа е подръжката. Лично на мен ме е страх най-много от предното окачване, но пък караш лимузина нищо общо с голфа на дълъг път си почиваш шофирайки
така е подръжката е скъпа.преден носач к-т. е над 500лв.

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Според мен е малко скъпа, но това няма голямо значение, защото ако колата е читава парите си заслужават. Ако си купиш нещо евтино пак ще платиш една камара пари за да стане читава и къде е смисъла...?
1,8Т е невеоятен двигател (предишния ми беше такъв). Ако се абстрахираш от разхода , който варира около 12 литра на 100 км си заслужава. Това е и най-подходящия мотор за поставяне на чип.
Не се вързвай на прикзаки как била обслужена в Германия. Там някой като си продава колата не дава 500 евро разходи за да му е гот на купувача! Същата процедура в България излиза около 450 лева.
Напиши какви екстри има или и снимай VIN кода и дай да го видим
1,8Т е невеоятен двигател (предишния ми беше такъв). Ако се абстрахираш от разхода , който варира около 12 литра на 100 км си заслужава. Това е и най-подходящия мотор за поставяне на чип.
Не се вързвай на прикзаки как била обслужена в Германия. Там някой като си продава колата не дава 500 евро разходи за да му е гот на купувача! Същата процедура в България излиза около 450 лева.
Напиши какви екстри има или и снимай VIN кода и дай да го видим

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да точно това щях и аз да кажа....
Да не е луд западняка преди да я сдаде да я обслужва...
Това може да те навежда на "размисли" и да направиш по-обстойна проверка на колата, да не се окаже, че като смениш маслото после ооох ахче....
Само бъди по-взискателен..
Все пак даваш 15 хилки... + застраховки и екстри - 17 000
Та ти си прецени..
офф
толкоз и малко ама съвсем малко отгоре струва чисто нов автомобил и то дизелов...сам си прецени... кола на 8 години
Да не е луд западняка преди да я сдаде да я обслужва...
Това може да те навежда на "размисли" и да направиш по-обстойна проверка на колата, да не се окаже, че като смениш маслото после ооох ахче....
Само бъди по-взискателен..
Все пак даваш 15 хилки... + застраховки и екстри - 17 000
Та ти си прецени..
офф
толкоз и малко ама съвсем малко отгоре струва чисто нов автомобил и то дизелов...сам си прецени... кола на 8 години

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: