халогени Б4
- pini_761
- Автомобил:
- Двигател:
халогени Б4
Здравеите имам 1 питане относно тези халогени.Значи карам Б4 пасатор в предната броня има някакви халогени които не работят но отзат пък влизат някакви кабели,НО колата има 2 аербека и ме е срах да бутам каквото и да е.Та моля кажетеми можели да ги направя да светят и как става това.Багодаря!!!
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Re: халогени Б4
Предпазител?
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Провери си крушките може да са изгорели.На моя го имаше тоя проблем и се разминах само с нови крушки Н1 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
pini_761 написа:... предната броня има някакви халогени които не работят но отзат пък влизат някакви кабели...
Ао си сигурен че имаш халогени а не само бленди, провери крушките и предпазителя. Също така ключа за фаровете трябва да се издърпва на две степени. Халогените може спокойно да ги махнеш без да те е страх за аирбеговете

- pini_761
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите относно тези халогени аз се престраших и ги разглобих.значи: 1-крушките са здрави. 2-претпазителите също. 3-ключа на фаровете не се дърпа.4-липсват релета(но незнам какви и кои са) и 5-не ходи ток до тези х-ни,пробвах с уред.немога да кача снимка на вапросното табло(това с бушони и релета)защото ми е скапан нета.Ако знаете кое е точното реле или какво да правя от тук на сетне моля кажетеми.
- pini_761
- Автомобил:
- Двигател:
Първо изскам да благодаря на всчки които взеха участие в решаването на този проблем с моите халогени.Проблемат ми беше че незнаех за това копче че се дърпа като го направих всичко е ок.Тъи че благодаря великисте!!!
pini_761 написа:Първо изскам да благодаря на всчки които взеха участие в решаването на този проблем с моите халогени.Проблемат ми беше че незнаех за това копче че се дърпа като го направих всичко е ок.Тъи че благодаря великисте!!!
даже се дърпа на две степени, първата степен пали само допълнителните фарове за мъгла отпред, втората позиция включва задните усилени светлини за мъгла.
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
DoH_KuXoT написа:pini_761 написа:Първо изскам да благодаря на всчки които взеха участие в решаването на този проблем с моите халогени.Проблемат ми беше че незнаех за това копче че се дърпа като го направих всичко е ок.Тъи че благодаря великисте!!!
даже се дърпа на две степени, първата степен пали само допълнителните фарове за мъгла отпред, втората позиция включва задните усилени светлини за мъгла.
точно така