халогени Б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
pini_761
Автомобил:
Двигател:

халогени Б4

Мнениеот pini_761 » Вто 30 юни 2009 20:20

Здравеите имам 1 питане относно тези халогени.Значи карам Б4 пасатор в предната броня има някакви халогени които не работят но отзат пък влизат някакви кабели,НО колата има 2 аербека и ме е срах да бутам каквото и да е.Та моля кажетеми можели да ги направя да светят и как става това.Багодаря!!!

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Re: халогени Б4

Мнениеот ZeroCool » Вто 30 юни 2009 20:42

Предпазител?

Потребителски аватар
I4o_naskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот I4o_naskov » Вто 30 юни 2009 22:11

Провери си крушките може да са изгорели.На моя го имаше тоя проблем и се разминах само с нови крушки Н1 :да:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Вто 30 юни 2009 22:16

pini_761 написа:... предната броня има някакви халогени които не работят но отзат пък влизат някакви кабели...

Ао си сигурен че имаш халогени а не само бленди, провери крушките и предпазителя. Също така ключа за фаровете трябва да се издърпва на две степени. Халогените може спокойно да ги махнеш без да те е страх за аирбеговете :wink:

Потребителски аватар
pini_761
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pini_761 » Вто 07 юли 2009 13:31

Здравеите относно тези халогени аз се престраших и ги разглобих.значи: 1-крушките са здрави. 2-претпазителите също. 3-ключа на фаровете не се дърпа.4-липсват релета(но незнам какви и кои са) и 5-не ходи ток до тези х-ни,пробвах с уред.немога да кача снимка на вапросното табло(това с бушони и релета)защото ми е скапан нета.Ако знаете кое е точното реле или какво да правя от тук на сетне моля кажетеми.

Потребителски аватар
pini_761
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pini_761 » Вто 07 юли 2009 22:46

Първо изскам да благодаря на всчки които взеха участие в решаването на този проблем с моите халогени.Проблемат ми беше че незнаех за това копче че се дърпа като го направих всичко е ок.Тъи че благодаря великисте!!!

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Сря 08 юли 2009 0:15

pini_761 написа:Първо изскам да благодаря на всчки които взеха участие в решаването на този проблем с моите халогени.Проблемат ми беше че незнаех за това копче че се дърпа като го направих всичко е ок.Тъи че благодаря великисте!!!

даже се дърпа на две степени, първата степен пали само допълнителните фарове за мъгла отпред, втората позиция включва задните усилени светлини за мъгла.

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Сря 08 юли 2009 7:31

DoH_KuXoT написа:
pini_761 написа:Първо изскам да благодаря на всчки които взеха участие в решаването на този проблем с моите халогени.Проблемат ми беше че незнаех за това копче че се дърпа като го направих всичко е ок.Тъи че благодаря великисте!!!

даже се дърпа на две степени, първата степен пали само допълнителните фарове за мъгла отпред, втората позиция включва задните усилени светлини за мъгла.

точно така :да: можеш да сложиш и втора магливка (има си заработка в другият стоп )ама на тоя дето ще е от заде може да му изтекат очите :lol:

Върни се в “Passat”