Шибидах, Б3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Шибидах, Б3
Колеги, доса порових, но уви, не открих точен отговор та въпросчето е - от комби на седан става ли ел.шибедах?
Re: Шибидах, Б3
колега преди седмица си оправих моя шибидах,при един майстор на ул.царибродска 100 в софия,момчетата много разбират работят добре и може да те насочат каде и колко може да струва,нали с това си изкарват хляба напрао са много добри обади се те трябва да знаят дали става или не.ето ти един номер 0898696522-ВАСКО е майстора,и ако отидеш сам ще се увериш,пълно е с коли цените на мен ми взе 100лв за претапициране на шибидаха,ново уплътнение,почистване на каналите и смазване и настрйка
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Петър Петров написа:Колеги, доса порових, но уви, не открих точен отговор та въпросчето е - от комби на седан става ли ел.шибедах?

- Savatage
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
filiks написа:колега преди седмица си оправих моя шибидах,при един майстор на ул.царибродска 100 в софия,момчетата много разбират работят добре и може да те насочат каде и колко може да струва,нали с това си изкарват хляба напрао са много добри обади се те трябва да знаят дали става или не.ето ти един номер 0898696522-ВАСКО е майстора,и ако отидеш сам ще се увериш,пълно е с коли цените на мен ми взе 100лв за претапициране на шибидаха,ново уплътнение,почистване на каналите и смазване и настрйка
Милион благодарности колега !!!! И аз имам проблем със шибедаха ми и сега се чух с човека , за счупения ми ляв водач ми иска 100-120 лева !!

- lozanov
- Автомобил:
- Двигател:
да, става, еднакви са!
Savatage написа:filiks написа:колега преди седмица си оправих моя шибидах,при един майстор на ул.царибродска 100 в софия,момчетата много разбират работят добре и може да те насочат каде и колко може да струва,нали с това си изкарват хляба напрао са много добри обади се те трябва да знаят дали става или не.ето ти един номер 0898696522-ВАСКО е майстора,и ако отидеш сам ще се увериш,пълно е с коли цените на мен ми взе 100лв за претапициране на шибидаха,ново уплътнение,почистване на каналите и смазване и настрйка
Милион благодарности колега !!!! И аз имам проблем със шибедаха ми и сега се чух с човека , за счупения ми ляв водач ми иска 100-120 лева !!супер съм доволен
![]()
поздрави !
радвам се че сам помогнал,дано всичко по поправката протече успешно.нали знаеш на един мъж когато му е развалена колата само му се пие и за жена не може и да помисли

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси, колеги