Шибидах, Б3

Техническа и сервизна информация за Passat
Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Шибидах, Б3

Мнениеот Петър Петров » Сря 15 юли 2009 23:54

Колеги, доса порових, но уви, не открих точен отговор та въпросчето е - от комби на седан става ли ел.шибедах?

Потребителски аватар
filiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Шибидах, Б3

Мнениеот filiks » Сря 15 юли 2009 23:58

колега преди седмица си оправих моя шибидах,при един майстор на ул.царибродска 100 в софия,момчетата много разбират работят добре и може да те насочат каде и колко може да струва,нали с това си изкарват хляба напрао са много добри обади се те трябва да знаят дали става или не.ето ти един номер 0898696522-ВАСКО е майстора,и ако отидеш сам ще се увериш,пълно е с коли цените на мен ми взе 100лв за претапициране на шибидаха,ново уплътнение,почистване на каналите и смазване и настрйка

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 16 юли 2009 7:19

Петър Петров написа:Колеги, доса порових, но уви, не открих точен отговор та въпросчето е - от комби на седан става ли ел.шибедах?

Няма причина да не става :idea: Еднакви са :wink:

Потребителски аватар
    Savatage
    Автомобил:
    Двигател:
    Контакти:

Мнениеот Savatage » Чет 16 юли 2009 12:20

filiks написа:колега преди седмица си оправих моя шибидах,при един майстор на ул.царибродска 100 в софия,момчетата много разбират работят добре и може да те насочат каде и колко може да струва,нали с това си изкарват хляба напрао са много добри обади се те трябва да знаят дали става или не.ето ти един номер 0898696522-ВАСКО е майстора,и ако отидеш сам ще се увериш,пълно е с коли цените на мен ми взе 100лв за претапициране на шибидаха,ново уплътнение,почистване на каналите и смазване и настрйка

Милион благодарности колега !!!! И аз имам проблем със шибедаха ми и сега се чух с човека , за счупения ми ляв водач ми иска 100-120 лева !! :) супер съм доволен :drunk :beer поздрави !

Потребителски аватар
    lozanov
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот lozanov » Чет 16 юли 2009 13:30

да, става, еднакви са!

Потребителски аватар
    filiks
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот filiks » Чет 16 юли 2009 22:41

Savatage написа:
    filiks написа:колега преди седмица си оправих моя шибидах,при един майстор на ул.царибродска 100 в софия,момчетата много разбират работят добре и може да те насочат каде и колко може да струва,нали с това си изкарват хляба напрао са много добри обади се те трябва да знаят дали става или не.ето ти един номер 0898696522-ВАСКО е майстора,и ако отидеш сам ще се увериш,пълно е с коли цените на мен ми взе 100лв за претапициране на шибидаха,ново уплътнение,почистване на каналите и смазване и настрйка

Милион благодарности колега !!!! И аз имам проблем със шибедаха ми и сега се чух с човека , за счупения ми ляв водач ми иска 100-120 лева !! :) супер съм доволен :drunk :beer поздрави !

радвам се че сам помогнал,дано всичко по поправката протече успешно.нали знаеш на един мъж когато му е развалена колата само му се пие и за жена не може и да помисли :) :) :drunk

Петър Петров
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пет 17 юли 2009 11:35

Мерси, колеги :beer

Върни се в “Passat”