Каква скоростна кутия-Б3 ???

Техническа и сервизна информация за Passat
dj carul
Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
Двигател:

Каква скоростна кутия-Б3 ???

Мнениеот dj carul » Чет 09 юли 2009 20:38

Здравейте колеги,тази седмица ще започвам пълен основен ремонт на мотора на пасата ми(Б3 комби AAZ мотор)и въпроса ми към вас е относно скоростната кутия защото моята е дроб-сърма вътре и не си струва да я правя ами по добре да я сменя.
Та,каква друга скоростна кутия може да се сложи,че моята е много къса а това никак не ме радва?Има ли някакви дуги варианти или трябва да си търся същата кутия :(

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Re: Каква скоростна кутия-Б3 ???

Мнениеот red rider » Съб 11 юли 2009 1:07

http://www.vwclub.bg/articles.php?id=5&page=3

Те тука би трябвало да ги има повечето ... но едва ли ще откриеш точно тази която си намислиш да се продава. Освен да дебнеш някоя кола за части преди да са я оглозгали чакалите death mhihi

dj carul
Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
Двигател:

Мнениеот dj carul » Сря 15 юли 2009 16:03

red rider написа:http://www.vwclub.bg/articles.php?id=5&page=3

Те тука би трябвало да ги има повечето ... но едва ли ще откриеш точно тази която си намислиш да се продава. Освен да дебнеш някоя кола за части преди да са я оглозгали чакалите death mhihi

Това каталогче е добре,ама как да разбера коя кутия е със жила коя е с лостова система коя е с жило на съединителя и коя с хидравлична помпа???

Моята е със жила и с хидравлична помпа,някой да е правил някакви такива интервенций???

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Сря 15 юли 2009 23:25

02A е типа на кутиите на Пасатите В3 (без Синхро). Гледаш модела на своята и предавателните числа и след проверката в раздел "Продава" сравняваш предлаганото със своята

Върни се в “Passat”