Passat B3 RP няма къси светлини

Техническа и сервизна информация за Passat
cecko_bs
Автомобил:
Двигател:

Passat B3 RP няма къси светлини

Мнениеот cecko_bs » Съб 18 юли 2009 13:02

Здравейте, вчера както си карах реших да превключа на къси при разминаване с друга кола, и опааа останах само с габарит :shock веднага отбих и докато разгледам предпазители това онова - паля и всичко е ОК :shock обаче след 5 мин пак същото и тогава като я загасих забелязах, че без да съм на контакт, дори и без да съм поставил ключа като включа късите светлини и тръгва духалката на парното :shock О чудо :shock :( малко постоя колата и пак се оправи.Иматели някакви идеи какво може да го предизвика???! Скоро сменях клемореда, мислите ли,че съм попаднал на някакъв ментак и той прави тези мизерии! Благодаря на всички предварително!!

Потребителски аватар
suba
Автомобил: AUDI А6
Двигател: APS

Re: Passat B3 RP няма къси светлини

Мнениеот suba » Съб 18 юли 2009 21:11

Напълно е вероятно да е от него колега.Пробвай със старият дали го прави проблемът (ако си го сменил заради контакта на стартер,което е най честата причина за смяната).Само откачи буксата от кон. ключ и я закачи на старият клеморед и го завърти с отверка.

cecko_bs
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat B3 RP няма къси светлини

Мнениеот cecko_bs » Пон 20 юли 2009 17:24

Мисля, че намерих проблема - при сглобяването не съм вкарал добре буксата към лостчето за дългите вкарах ч и за сега няма проблем!!!

Върни се в “Passat”