Държи ниски обороти и не може да се изфорсира 1.8 моно Б3
Държи ниски обороти и не може да се изфорсира 1.8 моно Б3
Като я смена на бензин и съм на едно место като е загряла, държи ниски обороти и още малко ще угасне , като и смачкам газта почва да припуква и чак след 4-5с тръгва да качва оборотите както трябва и да се изфорсира на газ го няма това. И се чуда какво става дави ли се или нещо друго. Колата е Пасат Б3 1.8 моно 90к.с.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Държи ниски обороти и не може да се изфорсира 1.8 моно Б3
Ами ако пробваш да ти вдигнат оборотите, или нещо да е запушено и да има недостиг на гориво ама щом го прави само като загрее. Хм..
Поздрави от Дупница
Поздрави от Дупница
И при студен ги прави но примерно след 2-3сек. се изфорсира по причината че е на смукач и държи малко по-високи обороти.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Я пробвай какво ще стане, ако спреш газта.
Ама директно от бутилката!
Съмнявам се, че ти меши горивата.
Ама директно от бутилката!
Съмнявам се, че ти меши горивата.
Да ти кажа и аз това си мисля защото ,там предишния собственик ми обясни че като мига зелено си на газ и бензин (в което се съмнявам), и дали ще си на бензин и да ти свети червено или да ти мига зелено е едно и също ще пробвам утре други ден.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Имал съм подобен проблем след продължително каране на газ. При мен предполагам че дюзата беше започнала да се запушва защото след като оставих малко да поработи на място на бензин оборотите се оправиха. След това покарах малко на бензин и готово 

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Пуши ли черно , ако запалиш сутрин на бензин как пали и как работи ? Първите 10-15 секунди нормално ли работят всички цилиндри , и след това ли почва да припуква и да се дави .
- gelezen
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: BCB 2006
Wr450f написа:Като я смена на бензин и съм на едно место като е загряла, държи ниски обороти и още малко ще угасне , като и смачкам газта почва да припуква и чак след 4-5с тръгва да качва оборотите както трябва и да се изфорсира на газ го няма това. И се чуда какво става дави ли се или нещо друго. Колата е Пасат Б3 1.8 моно 90к.с.
Колега,успя ли да си решиш проблема,защото и при мен се появиха съшите симптоми.Автомобилът ми е Пасат Б3 1.8 моно АBS.Притеснява ме да не е тръгнала да си заминава бензиновата помпа.
Поздрави!
Колега,пробвай са рестартираш компа-разкачи за малко акумлатора.
- ibm
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен е същото
даже накои път се давчи но на газ на бензин не сам я пробвал още-на двапъти ми се случи така се задави че 10-15 минути се давеше-но с яко форсиране се оправи което ме наведе на мисъл че меша горивото
------------но това не ме притиснява чак толкова--------------------------------
изнервя ме това че на газ не може да се дърпа--направо и се моля на магистралатаи не само там - не смея никои да надмина ----няма тяга но само на газ -на бензин си дърпа добре
дава ми да натискам педала на газта до половината като го натисна докраи имам чувството че намаля скоростта-----незнам а по маистори вече не ми се ходи-писнало ми е от тях- някои ако има идея какво и е да сподели- ще му бъда благодарен
даже накои път се давчи но на газ на бензин не сам я пробвал още-на двапъти ми се случи така се задави че 10-15 минути се давеше-но с яко форсиране се оправи което ме наведе на мисъл че меша горивото
------------но това не ме притиснява чак толкова--------------------------------
изнервя ме това че на газ не може да се дърпа--направо и се моля на магистралатаи не само там - не смея никои да надмина ----няма тяга но само на газ -на бензин си дърпа добре
дава ми да натискам педала на газта до половината като го натисна докраи имам чувството че намаля скоростта-----незнам а по маистори вече не ми се ходи-писнало ми е от тях- някои ако има идея какво и е да сподели- ще му бъда благодарен
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
ibm написа:и при мен е същото
колега,най-малкото-закарай я на газаджия,да ти погледнат изпарителя

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги имам проблем със VW PASSAT B2 1.8mi БЕНЗИН нямам газово сутрин като я запаля не държи обороти като подам малко повечко газ угасва при повторното запалване вдига рязко оборотите и като включа на скорост и тръгна забива муцуната и като дам пълна газ върви проблема ми е до 90 km\h от 90 km\h нагоре нямам никакъв проблем.Сменях стъпков мотор имам инжектор и него смених... същия проблем ако някой имал такъв проблем да ми помогне.
Спирах газта от бутилката същото, минах 100км на бензин и пак си е така даже на някой сфетофари ми гасне на бензин а отзад пуши черно все едно е някой дизел а не харчи масло.До сега от смяна до смяна на маслото и сипвах по 700мл масло 10W40 но ми фърляше масло от семеринга на коляновия вал и от гарнитурата на капака сега ги оправих и би трябвало да и доливам по-малко масло.
- ibm
- Автомобил:
- Двигател:
проблема решен---беше се откачил маркуча на въздушния филтър