Пасат б5 радиатор на парното
Пасат б5 радиатор на парното
Здравейте отново ! Някой има ли идея колко парички е радиатора на пасат Б5 1.8 125кс.Става дума за радиатора на охладителната система.Като направи налягане и почва да пръска като душ отпред.
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Re: Пасат б5 радиатор на парното
В заглавието пишеш че е радиотор на парното , в текста по-доло пък че е за охлаждането последно за кое говориш ?
Извинявам се не разбирам много.Колко радиатора има ? освен на климатика и за водата.Други има ли ? Този който е между перката на двигателя и бронята.
- garsona
Този ти е охладителният , аз моя го взех около 150 лв нов - Магнети Марели , от Евро07 .
Това значи 200 с антифриза ,дето остана пред блока и труд. Благодаря ! Днес един познат ми намери за 100лв но каза че били китайски...........
- draior
- Автомобил: Toyota Corolla Verso 2.2 D4D
- Двигател:
- Контакти:
garsona написа:Този ти е охладителният , аз моя го взех около 150 лв нов - Магнети Марели , от Евро07 .
Значи или са ме прецакали или са паднали (което е хубаво) аз миналата година го взех за 170 точно от Евро07
- garsona
Ако купуваш , взимай нов и гледай да е марка която си чувал , примерно Nissens са добри , не прави грешката да взимаш 2-ра рака ,щото 100 % пак ше тече , аз така дадох 100 лв и нали уж да спестя и го ядох големия , беше като душ и съответно дадох още толква за да взема нов !
Аз съм го ял тоя със старата си кола.Такива грешки не правя,да копувам на старо такива части. Вече сложиха новия майсторите.За марка не питах но струва 170 лв.Оригиналния е 625лв а китайслия 100лв. Така че моя избор беше този -НЯМАМ ИЗБОР ! Благодаря !
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина в тази ситуация по добре ново Китаиско,от колкото втора употреба.
Аз имах "подобен" проблем с Ауди 80 казанчето за парното уж да мина тънко сложих втора ръка. след 1 година се наложи да го сменям пак.
А там всичко се сваля цялото табло голяма хурка ядох сам го свалях и слагах
Така че.....СТАРО
НОВО 
Аз имах "подобен" проблем с Ауди 80 казанчето за парното уж да мина тънко сложих втора ръка. след 1 година се наложи да го сменям пак.
А там всичко се сваля цялото табло голяма хурка ядох сам го свалях и слагах

Така че.....СТАРО