Масло за скорости. Марка модел?
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Масло за скорости. Марка модел?
Маслото в скоростите е над 80 х.км. Последния път го смених с OMV синтетика обаче напоследък забелязвам че като пусна съединителя шума се увуличава. На трета има някакво леко виене, на четвърта също там обаче във високите обороти.Мисля да сменя маслото и евентуално да набия някаква добавка. Въпросът ми е за Марка и означения на добро масло за скорости което да си купя както и евентуално къде се продава. Естествено не много скъпо щот правя ремонт на баня
а там не е истина кви са парите. 
- SvetlioVW
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, аз смених мойто с Q8 75W90 gear oil. Добро е и не е безумно скъпо. Смених го профилактично, без да има каквито и да е шумове. Определно съм доволен. Дори и сега през зимата скоростите си включват "мазно" и при - 15 градуса. Според мен има някакъв проблем, който не се решава с масло. Дано да не съм прав. Желая успех!
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еи тва е маслото http://www.liquimoly.ru/catalog2006/Hoc ... -90_(GL_4+).html
но е скъпо. Излиза около 25-27 лв литъра.
Иначе По книга отговаря напълно на изискванията на VW.
но е скъпо. Излиза около 25-27 лв литъра.
Иначе По книга отговаря напълно на изискванията на VW.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:75W90 пълна синтетика от магазина на Лики Моли на бул Ботев - 18лв/л
Имам останала един литър неразпечатвано мога да ти го дам за 15лв.
То убаво ама поне да бяха два литрите......Аи като каза Ботев ми се сговни.......От доста време категорично отказвам да влизам в центъра с кола.......само в краен случай на умиране......Инак благодаря за предложението....