скърца ми отпред
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скърца ми отпред
Обикновено почва да скърца от един от двата долни носача,които обаче са с капсоловани елементи и се сменя целия носач.
- sedefcho
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен е така. Горе отдясно скърца ужасно(даже се обръщат хорта да видят каква каруца минава
), утре ще ми донесат нови носачи да ги сменя и се нядям да изчезне проблемацията.Така се произнесоха в сервиза ,в който ходих на диагностика.Оделно трябва да сменям и двата долни предни носача.

при мен , след смяна на горните носачи , спря да скърца
но някакво тракане остана , нерешимо за сега 

-
- Автомобил: Vw Golf 2016
- Двигател: 1600 TDI 7DSG
- Контакти:
И при мен яко скърцаше, отидох при майстора, той с игла и спринцовка вкара масло на разни места и сега пря да скъра, а диагнозата е, че е скърцал кормилен накрайник, който трябва скоро да се смени.
някои ще ми каже ли някои свестен маистор които наистина разбира от тези неща че ми омразна от разбирачи
Поне според мене накрайник.И аз брах ядове-носачи ли не бяха,танпони ли,амортисьори ли
.Майстор - ако си от София-до Булварията в Люлин има борса за строителни материяли.В нея има разни халета пред едното има състезателни коли(Опел Корса и тн.)Пича се казва Сашо.........на мен лично ми харесва как намира проблемите и какги решава.