Проблем с врата-Пасат Б5
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Проблем с врата-Пасат Б5
Здравейте колеги!Имам следният проблем-предна дясна врата не иска да се отвори!Нито от вътре нито от вънка!Колата е на брат ми и по неговите думи преди да откаже напълно е почнала да "засича"(в смисъл не се е отваряла от първото издърпване на дръжката)!Много ще съм благодарен ако някой ми каже как да я отворя сега тази врата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с врата-Пасат Б5
Колега имам един флекс и чук с дълга дръжка ако ще помогне
.
Сега сериозно.И моят от време на време се лигави така,но само ако някой дръпне дръжката преди да съм натиснал копчето на алармата.При мен става така понеже алармата си имала някаква защита да ''заключва'' вратите.Как се оправя- махане на клемата за половин час без ток и му идва акъла

Сега сериозно.И моят от време на време се лигави така,но само ако някой дръпне дръжката преди да съм натиснал копчето на алармата.При мен става така понеже алармата си имала някаква защита да ''заключва'' вратите.Как се оправя- махане на клемата за половин час без ток и му идва акъла

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Този филм съм го гледал
Сядаш на седалката хващаш дръжката за отваряне и почваш да напъваш но не зверски и същевремено отключваш и заключваш с дистанционото докато я излъжеш.Има доста писано по темата провери с търсачката.

- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
При мен се случи същото. Седни с отверка и еврейска звезда. Ключалката се разглобява за 2 минути само и огледай точно къде да развъртиш. Пръсни с WD-40 частите които си отделил и ги почукай да паднат боклуците. След тази интервенция нямам проблем. 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Много ви благодаря за отговорите!Първото нещо което направих е да проверя с търсачката,но нищо съществено не открих,поне не точно по моя проблем!
Няма как да седна с орверка и еврейска звезда и да сваля ключалката,защото врата е затворена,а като отворя задната и се вижда само едното болче!Тази идея със клемата на акумолатора ми се вижда интересна и утре ще пробвам нея да видим какво ще стане!
Ако и така не стане в краен случай мисля да рабивам ключалката!
Още веднъж ви благодаря за отговорите!!!
Няма как да седна с орверка и еврейска звезда и да сваля ключалката,защото врата е затворена,а като отворя задната и се вижда само едното болче!Тази идея със клемата на акумолатора ми се вижда интересна и утре ще пробвам нея да видим какво ще стане!
Ако и така не стане в краен случай мисля да рабивам ключалката!
Още веднъж ви благодаря за отговорите!!!

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Как ще къртиш ти
Направи това което съм ти написал проверено е и работи .

И аз има подобен проблем само че със задна лява врата, отвътре се отваря, отвън не, копчето за заключване е блокирало в заключено положение
правил съм опит 2 пъти да го ремонтирам - безуспешни и накрая се отказах.

правил съм опит 2 пъти да го ремонтирам - безуспешни и накрая се отказах.
Не мога да разбера как тия немци повече от 20 години не можаха да направят една свястна брава на Пассат.
Още от Passat 2.......
Просто не е истина това с бравите и сега в допълнение и тия чудни микроключета...
Поздрави на всички
Още от Passat 2.......
Просто не е истина това с бравите и сега в допълнение и тия чудни микроключета...
Поздрави на всички