Здравейте колеги,
Карам пасат б5 преди около 3-4 месеца смених спирачни маркучи и наклатки. Наклатките ми струваха 65 кинта и ми ги предложиха за по хубави от други за 40, тези мойте били с датчици. Месец след това започнаха да ми свират много дразнещо при лек натиск на спирачка. Разбирачи ми казаха че ще се нагласят сами по дисковете и ще спрат, но уви свиренето продължава и до днес. Вече като стана и по студено започват да се обаждат и със запалването сутрин.
Моля за съвет! Незнам какво да права за смяна ли са? (нови са - 3 - 4 месеца)

Свирещи спирачки
- COOLENSKI
- Автомобил:
- Двигател:
Свирещи спирачки
Последна промяна от radotom на Пон 07 сеп 2009 16:38, променено общо 1 път.
Причина: Едит на заглавието- 'Заглавието да бъде написано с малки букви, без...'
Причина: Едит на заглавието- 'Заглавието да бъде написано с малки букви, без...'
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: СВИРЕЩИ СПИРАЧКИ *********
Колега, аз хвърлих чисто нови накладки за 68лв, че за 3000км се разтропаха, купих си TEXTAR и за сега мога да кажа, че не се обаждат. Та с две думи сменяй ги. (Само за информация оригиналните са 238лв)
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
колега кажи колко км. си минал с тях.може още да трябва да се разработват
аз съм минал около 700км с моите и от дясно още се усеща как нещо стърже 

- COOLENSKI
- Автомобил:
- Двигател:
Минал съм поне 2500 -3000км, но се разскърцаха още като нови.
или не са ми сложени качествено или са прецакани самите накладки, незнам дали да ги чакам още да се разработват каквито и метални частици да имат са се изтъркали вече, а и по автомивките като ми мият джантите си пада бая чернилка от предните колела.
или не са ми сложени качествено или са прецакани самите накладки, незнам дали да ги чакам още да се разработват каквито и метални частици да имат са се изтъркали вече, а и по автомивките като ми мият джантите си пада бая чернилка от предните колела.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега има си накладки които постоянно си стържат,на Пасата карам с Феродо-скърцат леко само сутрин когато е студено 2-3пъти и това е ....преди на Голфа бях сменил няколко марки и имаше едни който така свиреха че жената познаваше кога се прибирам от работа без да поглежда през терасата 
така че сменявай

така че сменявай
- COOLENSKI
- Автомобил:
- Двигател:

Към смяна отиват нещата, за съжаление...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Свирещи спирачки
Наскоро си смених дисковете с Брембо нарезни и накладки АТЕ.Как спира колата не мога да ви опиша-Б5 комби.Колега купи си или АТЕ накладки или АП.АТЕ-то са скъпи,АП са компромис между цена и качество
има спрейчета специални за такав проблем , пръскаш накладките и свиренето спира , но незнам колко е ефикасно , но щом са го измислили значи ще има полза
- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
Свирененто е от самото феродо и няма да изчезне. Сменяй ги, препоръчвам ти ТЕКСТАР за около 90лв. от Елит Кар. 

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Ако изчезне свиренето трябва да се притесняваш.
Не вярвам да спре. Ако не те дразни и не загряват си покараи и ги смени на пролет. Бях взел едни TRW, страшна марка и не знам какво. Загряват та се пушек дига 68лв
. Преди с Remsa си карах и си свирках 35-37лв.
Чувал съм за Текстар добри неща, то и за TRW
А ако ти кажа и , че работех в бранша
А кажете къде е ключа от бараката. На краставичар, краставици продават.
Не вярвам да спре. Ако не те дразни и не загряват си покараи и ги смени на пролет. Бях взел едни TRW, страшна марка и не знам какво. Загряват та се пушек дига 68лв

Чувал съм за Текстар добри неща, то и за TRW

А ако ти кажа и , че работех в бранша

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега и аз мисля че трябва да се сменят!За пример ти давам мойте,когато спирам не скърца,но когато вдигна над 90 започват да си свирят....