капе вода в дясно под таблото на Пасат Б4-95г
- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
капе вода в дясно под таблото на Пасат Б4-95г
карам Пасат Б4-95г TDI-1Z....забелязах че като вали дъжд,капе вода под таблото в дясно???някой дали е имал сащия проблем????значи има люк,може ли някой тръбичка да пропуска вода?????
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Re: капе вода в дясно под таблото на Пасат Б4-95г
Отвори люка и в предните ъгли ще видиш отворите за дренажа.Проръчкай ги с тел и сипи вода да видиш дали тече нормално.И при мен капаше по същия начин, но проблема беше, че някой майстор беше прещипал дренажа с между калника и купето и дефакто го беше запушил.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Освен това може да ти е сменявано челното стъкло и да не е залепено както трябва и да тече някъде отстрани да се стича и да капе надолу,поне при мен го имаше този проблем 

- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колеги,ще проверя...... 

И аз днес забелязах че след дъжда снощи в дясно под таблото има вода.отворих отпред и се оказа че влиза през филтъра за купето и вътре капе от уплътнението където е вентилатора за парното.Мисля че там не трябва да влиза вода,някой да ми каже вариант да я спра.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
go6ou написа:И аз днес забелязах че след дъжда снощи в дясно под таблото има вода.отворих отпред и се оказа че влиза през филтъра за купето и вътре капе от уплътнението където е вентилатора за парното.Мисля че там не трябва да влиза вода,някой да ми каже вариант да я спра.
Отпушване на дренажните отвори в коша в отделението за вентилатора и чистачките , ако са затиснати с листа и друга такава гняс. Ако няма проблем с това, проверка целостта на пластмасовата кора отгоре която покрива решетката за вентилатора, и слагане там върху самия отвор под кората една стара рентгенова снимка.
- =TDI=
- Автомобил: Passat 1.9 TDI
- Двигател: 1Z
имах същия проблем ...
водата в дясно на таблото прониква в купето от кутията на въздушният филтър за купето.Уплътнението ( на кутията към ламарината на купето) и беше от дунапрен, който с времето старее.
Вади се кутията, и се залепва наново със селикон.
Успех!
водата в дясно на таблото прониква в купето от кутията на въздушният филтър за купето.Уплътнението ( на кутията към ламарината на купето) и беше от дунапрен, който с времето старее.
Вади се кутията, и се залепва наново със селикон.
Успех!
Първо се извинявам за късния отговор но много други проблеми.Благодаря за отговорите,изчистих местата от където се изтича водата и няма проблеми.