Шибидах Б4
- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
Шибидах Б4
Здравейте начи проблема е в шибидаха ел, е цъкам копчето отваря се без пробем цъкам пак да се затвори тои се затваря ама от едната страна виси и неще да се затвори като го загледах то се е откачило но нз как е станало тааа въпроса ми е по какъв начин може да се оправи аз не смея да го бутам искам първо да чуя няколко мнения и някои ако е имал такъв проблем да помага 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Шибидах Б4
Чети ТУКА, има много отговори. Успех
- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
Колега мн ти благодаря моя проблем е точно този : Ако шибедахът може да се отвори, но при опит за затваряне от едната страна тръгва да се затваря, а от другата не, тогава от проблемната страна се бута плъзгача с отвертка, за да се затвори. Това е най-често срещаният проблем и причината е счупен водач (всъщност обикновено се чупи накрайника, към който се закрепва въжето. Този накрайник се прави от много лека и чуплива сплав, наречена силомин). Това ми се случи първия път. Смяната е много трудна и изисква много време, пари и нерви (разглобява се в общи линии целия салон). Най-добре е да се иде на майстор - в рамките на 100-150 лева всичко се изглажда. Иначе просто не си струва мъката.
В софия има човек които се занимава трябва да се ходи там явно
В софия има човек които се занимава трябва да се ходи там явно

- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
А мъките са ДОСТА: http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=49776