какъв ми е пасата 4 или 5?
какъв ми е пасата 4 или 5?
Искам да ви попитам какъв ми е Пасата, произведен е 1998г. мотора е ADR 1,8 20V ,аз мислех че е 4, но в Юнитрейд твърдят че е 5, но тогава кой номер е последното купе с пеперудения стоп ???
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: КАКЪВ МИ Е ПАСАТА- 4 ИЛИ 5 ???
ПИТАЩ написа:Искам да ви попитам какъв ми е Пасата, произведен е 1998г. мотора е ADR 1,8 20V ,аз мислех че е 4, но в Юнитрейд твърдят че е 5, но тогава кой номер е последното купе с пеперудения стоп ???

??????????
ЗНАЧИ МОЯТ ПАСАТ 1998г. Е МОДЕЛ В-5 , ДОБРЕ АМА ТОЗИ СЛЕД 2001г КОЙТО И В МОМЕНТА СЕ ПРОДАВА И ТОЙ ЛИ Е В-5 ИЛИ Е В-6 ?????
м
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС НО ПОЧТИ ЕДНА ГОДИНА КАРАМ ПАСАТ А НЕ ЗНАМ КОЙ МОДЕЛ Е ???
м
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС НО ПОЧТИ ЕДНА ГОДИНА КАРАМ ПАСАТ А НЕ ЗНАМ КОЙ МОДЕЛ Е ???
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
~None~ написа:Ами щом мислиш така - обоснови се.
Погледни линка малко по-нагоре а и в интернет за В5.5 и В6 ..
Това, че passat B6 е от 2001 е пълна глупост! Модела се води B5.5. Ако не вярваш, www.vwvortex.com, като ти препоръчвам да разгледаш ето тук и да видиш какво се нарича Пасат - B6:
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1722097
Ако искаш да научиш малко за B6, прочети ето тези неща:

B6 излиза края на 2005, началото на 2006

- КаруЦаря
- Автомобил:
- Двигател:
Споко бате и аз така си карам пасатче и си мислех ,че е четворка ама влезнах в сайта на немските фенове на фаувето и им прочетох историята.Значи петичка е. (моя е с фарове на едно ниво на с капака като на снимката на Данчоте). 5.5 е модела с леко чупнати фарове и малко по-различни стопове. А 6-тицата е от 2005 год края.Той е с кръглите стопове и няма нищо общо с нашите колици.
преди да пишеш мнение по дадена тема погледни кога е пусната.
тази е от 2004 година!!!
mod edit: golfer

преди да пишеш мнение по дадена тема погледни кога е пусната.
тази е от 2004 година!!!
mod edit: golfer