PASSAT B5 въпросчета

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Bewolf
Автомобил:
Двигател:

PASSAT B5 въпросчета

Мнениеот Bewolf » Вто 22 сеп 2009 18:33

Здравейте отново колеги имам няколко въпросчета за пасатчето, доста време чета чета чета и сега искам да попитам това онова. Колата е Пасат В5 '99 ТДИ 110hp.
1. Относно микроключетата на вратите: Ичетох темата за Б5.5 и още 1-2,но така или инче не успях да разбера тези ключета дали стават за В5 и точно кой модел да взема от тези на Cherry. Ще съм благодарен много на линк с точното микроключе или на точен модел на ключето
2. Относно VAG-COM: С коя версия на програмата е препоръчително да се работи за пассат В5. Намерих и едни кабелчета за 45лв.VAG-COM 409.1 е версията на програмата, с която работи кабела не искам да правя реклама, ако някой желае ще му го пусна на ЛЦ.
Ако се сетя още нещо ще добавям. Благодаря Ви предварително
3.Не винаги го прави, но при около 100-110 км/ч има леко тресене на волана, което изчезва когато вдигна още с около 10/20 км/ч нагоре или надоло скоростта. Преди беше по-силно и след балансиране на предните джанти се оправи до това положение.

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Re: PASSAT B5 въпросчета

Мнениеот kirhadj » Вто 22 сеп 2009 20:23

Колего не си чел добре темата за ключетата. Там има и модела и аналози с който може да се смени. Бравите на Б5 и Б5.5 са еднакви.
Ако се занимаваш професионално с VAG-COM, последната версия е най-добра, а иначеи 3.11 върши работа.
За гумите ти требва майстор.

Успех.

Потребителски аватар
Bewolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bewolf » Сря 23 сеп 2009 4:57

kirhadj написа:Колего не си чел добре темата за ключетата. Там има и модела и аналози с който може да се смени. Бравите на Б5 и Б5.5 са еднакви.
Ако се занимаваш професионално с VAG-COM, последната версия е най-добра, а иначеи 3.11 върши работа.
За гумите ти требва майстор.

Успех.

Относно ключетата темата съм е изчел 2 пъти, но само видях 1 човек, който го е направил и то на В5.5 и е сложл малко по-различно.
С ваг-ком не се занимавам професионално, просто искам да пипам по пасата, но внимателно и с предварително четене и питане.
Както казах бях на майстор и това помогна, но все още има леко тресене. Скоро като сложа зимните гуми ще си покаже най-добре.
Благодаря ти колега :)

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirhadj » Сря 23 сеп 2009 13:48

viewtopic.php?f=6&t=23478&start=0

На последния пост на страницата има линк. Отвори го.

Върни се в “Passat”