Купих нов пасат Б6, а се оказва употребяван. Дайте съвет
-
- Автомобил:
- Двигател:
Купих нов пасат Б6, а се оказва употребяван. Дайте съвет
Моля темата да бъде изтрита. Всичко е ..... България
Последна промяна от ivan_ivanov165 на Пон 21 сеп 2009 19:58, променено общо 2 пъти.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Купих нов пасат Б6, а се оказва употребяван. Дайте съвет
От кого си го купил? Какъв документ за покупката имаш? Как са установени недостатъците на автомобила? Колко време е минало от покупката?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошъл в клуба "ударена на плаца нова кола" ... 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Добре дошъл.
По същество колата не си я купил от кварталната бакалия а от дилър на VW(предполагам понеже едва ли си ходил до завода да я вземеш). От тук следва че имаш едно тесте документи за покупката. Всимаш всичко + колата отиваш при дилърът и ги питаш какво сати продали а м-у другото им кажи да внимават какво ще ти отговорят че има КЗП
Това е баси излагацията ами като има механични поверди да я оставят за тест автомобил как така ще я продват за нова

По същество колата не си я купил от кварталната бакалия а от дилър на VW(предполагам понеже едва ли си ходил до завода да я вземеш). От тук следва че имаш едно тесте документи за покупката. Всимаш всичко + колата отиваш при дилърът и ги питаш какво сати продали а м-у другото им кажи да внимават какво ще ти отговорят че има КЗП

Това е баси излагацията ами като има механични поверди да я оставят за тест автомобил как така ще я продват за нова

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
znainainai написа:Добре дошъл.
По същество колата не си я купил от кварталната бакалия а от дилър на VW(предполагам понеже едва ли си ходил до завода да я вземеш). От тук следва че имаш едно тесте документи за покупката. Всимаш всичко + колата отиваш при дилърът и ги питаш какво сати продали а м-у другото им кажи да внимават какво ще ти отговорят че има КЗП![]()
![]()
![]()
Това е баси излагацията ами като има механични поверди да я оставят за тест автомобил как така ще я продват за нова![]()
![]()
Да е гледал колата когато е взимал колегата,сега иди доказвай че така си я взел,те могат да ти кажат че си я прайл в неоторизиран сервиз и могат да ти махнат дори гаранцията

Така че сори колега ма май нищо няма да постигнеш,дано да имаш успех,но едва ли.......

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
MITKO_DVD написа:
Да е гледал колата когато е взимал колегата,сега иди доказвай че така си я взел,те могат да ти кажат че си я прайл в неоторизиран сервиз и могат да ти махнат дори гаранцията![]()
.
Най вероятно си прав за последствията

Но според мен няма какво да гледаш когато отиваш да купуваш нещо ново. За съжаление има много добросъвестни търговци. За да си купиш нещо се налага да си всестранно развита линост със солидни знания във всички области

А не трябва да е така

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Аз лично бих вдигнал огромен скандал
, до всички ТВ ще пиша , а те не са малко
. Честно казано няма да ми пука за гаранцията . Ще отида за гаранционно обслужване и ще ги гледам как се @бават с мен : "ей го тоя с "новата" кола " , така ли
?

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора, нека отговори на въпросите, които му зададох, тогава да гадаем и да ходим по разни инстанции. Да не се окаже, че е от Горубляне и е пишело като нова 

-
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:Хора, нека отговори на въпросите, които му зададох, тогава да гадаем и да ходим по разни инстанции. Да не се окаже, че е от Горубляне и е пишело като нова
Именно

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Нещо Иван си трае.
VW да продадат Б6 нов, а той да е употребяван
Това ми звучи като научна фантастика. Да няма много развито зрение колегата. Да не му е взимал сина колата или да я е давал на някои?
Такава реклама може да им се направи, че ще ти дадат две нови накрая
VW да продадат Б6 нов, а той да е употребяван

Такава реклама може да им се направи, че ще ти дадат две нови накрая

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ходих при дилъра и ми казва, че колата е закупена чисто нова и незнаел какво съм правил с нея и да съм ходил, където искам да се оплаквам. И след половин час разправии предложи да препродадем колата на друг клиент. Имам документи за лизингов договор и това е. В талона се водя ползвател на Porsche Leasing. Тези нередности са установени с просто око. Дилъра направи снимки и каза, че ще направи запитване до завода производител (ала бала ...)
-
- Автомобил:
- Двигател:
На 21 км беше когато я получих преди около 10 месеца.
Ако не те бърка финансово спирай си вноските и това е. Едва ли ще ти подменят колата.