свиркало за фарове на В4
свиркало за фарове на В4
може ли някой да ми каже имат ли свиркало фаровете на В4 `94г. да не ги забравям включени през деня. Някой ми спомена, че може и да си има, но при разни манипулации (например при слагане на алармата) да са го разкачили. багодаря
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Доколкото имам спомен, пищялката е в кутията на превключвателя/ключа/ за светлините. По принцип не виждам никаква връзка между аларма и тази пищялка /зумерче/. При добро желание може да си свалиш ключа за светлините и да го отвориш - представлява пластмасова кутиика с пластмасов галетен превключвател с метални пластини и др. джунджурийки, но внимавай че всичко е чупливо не го насилвай, огледай всичко вътре и туко виж си оправил нещата със зумерчето.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Сори че съживявам темата, ама днес разбрах каде е зумера:)
Намира се в реле номер 36, поне при мен е там. Иначе има и един в таблото, но той е за други работи.
При мен не работеше както трябва и се включваше понякога. Много зор беше докато разбера каде е.
А това че е в реле 36 мисля че ознавчава че всеки с подходящо такова реле трябва да си го има тоя зумер.
Намира се в реле номер 36, поне при мен е там. Иначе има и един в таблото, но той е за други работи.
При мен не работеше както трябва и се включваше понякога. Много зор беше докато разбера каде е.
А това че е в реле 36 мисля че ознавчава че всеки с подходящо такова реле трябва да си го има тоя зумер.