Пиши ми на лично или в skype понеже започваме да омазваме темата а е хубаво да се придържаме към идеята на темите - въпрос,разискване,някакви варианти,евентуални варианти за решения и съотвтни опити,целящи изясняването на проблема.Тук вече отиваме във фаза общи приказки и оспамваме сами темата

.Иначе като има ррезултат не забравяй да споделиш с останалите какъв е той и готово

По повод моторчето - за топло-студено се намира отдолу под кожуха и не може да го види през жабката.Трябва да се свали страничния борд на таблото,което не е толкова лесно колкото изглежда и тогава да се види.Варинатите се свеждат до два - не работи клапата (това води много варианти от механично и електрическо естество) или не работи добре радиаторчето...което няма много варианти и завършва със смяна и разрязване на старото за да видим вътре какво има

По повод грешките - не е точно така.Клиамтроника е такава система,която като запише грешка дори да се реши проблема не се трие самичка...ако не я изтриеш...за което има два начина - или през самодиагноситката я триеш или през софтуера...резултата е един и същ.
За да не ходиш пак на майстор и да си даваш пак парите за глупости,от които ефект няма си пусни самодиагностика и ми пиши какво е казало контролерчето.
Съответно за целта палиш колата,пускаш климатроника и както работи задържаш Econ и копчето за вътрешна циркулация (онова със завъртяната стрелкичка) и вади грешка...с Temp + (копчето с червеничкото,от което се увеличават градусите)буташ грешките нагоре...запиши си ги на листче и ми ги прати да видя коя какво е и да мислим решение.Не при всички става понеже при някои софт-а на контролера е друг не важи

Успех!