Здравейте, проблема ми е в това, че когато отворя дръжката на задната врата тя остава дръпната и не се прибира при което вратата неможе да се затвори ако не се натисне с ръка дръжката обратно.. Въпроса ми е как да я отпусна за да се прибира сама.
Имам и още един въпрос понеже немога да разбера къде е проблема. Значи когато ми са изключени фаровете по принцип като дам Къси/Дълги трябва да се появява светкавица, а при мен не се появява светкавица дори със включени габарити, изобщо. Мога да карам единствено на къси или на дълги. Та въпроса ми е къде може да е проблема ?

Passat B3 - проблем с дръжката
-
- Автомобил:
- Двигател:
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Re: Passat B3 - проблем с дръжката
За дръжката - като отвориш съответната врата ще видиш над бравата един болт. Развиваш го с кръстата отвертка и изваждаш дръжката навън и назад. Виждаш дали е счупена пружината или просто има нужда от смазване.
За "светкавицата" - на контакт задръж малко повече лостчето за да се задействат дългите.
За "светкавицата" - на контакт задръж малко повече лостчето за да се задействат дългите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сега ще пробвам, ама за светкавицата те дългите ми се включват когато е на контакт. Въпроса е че трябва светкавица да има когато не са включени фаровете дори.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
PeturPetrow написа:Здравейте, проблема ми е в това, че когато отворя дръжката на задната врата тя остава дръпната и не се прибира при което вратата неможе да се затвори ако не се натисне с ръка дръжката обратно.. Въпроса ми е как да я отпусна за да се прибира сама.
Напръскай обилно с WD40, помага (ако разбира се няма механична повреда), при мен искам не искам този проблем се появява на всеки няколко месеца с 4-те дръжки. И имай предвид че въпросния болт за който говори колегата на десните врати е с обратна резба и се развива наобратно (а може и на левите да беше