Проблема е следният. При потегляне със завой надясно има леко чукане. Преди го правеше рядко, но в последно време по-често. Въпроса е дали мога да пътувам? Защото довечера трябва да ходя в Благоевград, а утре в София. Ако е опасно да го сменям и тогава. На няколко места ми дадоха цени от 60 до 150 лева за карето и труд +25-30лв. Навсякаде ми казват голямо и малко и доколкото разбирам на моя ТДИ 110 коня е голямото. Ако някой е по-запознат да обясни. Погледнах гумения маншон е здрав, няма омаслявания, скъсано, напукано или така да се каже да изглежда застарял/престарял.
И всички тези главоболия ми идват от влизане в дупка с 70-80км в час на дъждовно време (ясно е че не съм е видял заради водата в нея, иначе поне щеше да поизбягам от нея). Изкриви се джантата и излетя таза. Айде купувайте си винетки :@ :@ "благодаря" искренно на нашата СКАПАНА държава.
Благодаря Ви предварително колеги.

Пасат Б5 каре или?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат Б5 каре или?
Кмета, кмета попържвай. Не държавата. Плюса е, че към него може да се обръщаш поименно. 

Bewolf написа:Айде купувайте си винетки :@ :@ "благодаря" искренно на нашата СКАПАНА държава.
ето затова нямам винетка и няма да си купя.
за карето знам ,че е опасно на бавна скорост при завой.
добре е да го смениш, нищо че едва сега започва да трака.
аз не съм майстор не давам много компетентен отговор ама .... ти си знаеш.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
лагер или каре,каре пробваш на завой,при мен така тракаще на десен завой,или другото е лагер вдигаш с крика и започваш да клатиш гумата,ако има луфт е лагер,или свирене като завъртиш гумата,успех колега дано да е по малкия дявол
можеш да пътуваш и с поломено каре но трябва да избягваш да навиваш кормилото на максимум,иначе рискуваш дати излезне карето и тогава лошо 

-
- Автомобил: AUDI A4 AVANT
- Двигател: CAGA 2009
ако е каре вземи на *GLO* около 190лв, ама е истинско,