Проблем със запалването на Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със запалването на Б5
Здравейте на всички! Имам един проблем, който го игнорирах до сега, но вече почва да ме дразни повече. Става въпрос за една лампичка на оборотомера(представлява кола с ключ върху нея), която ако не загасне не мога да запаля. Такъв проблем имах и при Ауди а4. Мисля, че всичко идва от алармата, но при аудито ходих при човека, сложил ми алармата и каза че не е от нея. В последствие почнах да вадя бушона за алармата и палеше... Сега при пасата(б5) ми дава същия проблем и се чудя дали да ходя при алармаджията(вече друг). Ако някой има наблюдения и съвети нека сподели. Мерси на всички.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Проблем със запалването на Б5
С алрмата няма да стане 
Това нистина си е вид заита от кражба, както и алармата, но си е вкарано директно в компа на колата. Имобилайзер
Впрочем- напиши 'имобилайзер' в търсачката и се наслаждавай на резултатите

Това нистина си е вид заита от кражба, както и алармата, но си е вкарано директно в компа на колата. Имобилайзер

Впрочем- напиши 'имобилайзер' в търсачката и се наслаждавай на резултатите

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък мисля, че се получава с износването на ключа. При мен с доста износен ключ го правеше доста често, но като взех един от резервните който е нов спря да го прави.
- vladohist
- Автомобил:
- Двигател:
колега, от имобилайзера е, прави синхронизация с ключа и като загасне ламбата тогава пали лесно, като мига не става работата.при мен е същото с моя пасат.може да се получава от многократно изпускане на ключа примерно-казвали са ми че имало някаква медна жичка вътре или нещо такова и може да се измества, така знам от други хора поне.може да се закачи да ти видят за някакви грешки на компа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега пробвай с втория ключ как ще е.