Има ли проблем ко сложа 15" джанти на пасат В3?
В момента съм с 14" но съм решил да сложа алуминиеви джанти се питам дали ако сложа 15" ще имам проблеми от рода да се троши предницата и т.н.
Има ли проблем ако сложа 15" джанти
- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
има!!! ще стане по-готина 

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bimbo написа:В това е идеата ще се чупи ли много предницата ако сложа предвидените размери за които стана дума по напред и неминавам (до колкото е възможно) през дупки. т.е. ще се чупи ли зареди това че гумата е по- голяма и съответно по тежка.
колега ако не я пазиш по дупките,ще се чупи независимо с какви джанти си...слагай 15ки и си пази колицата
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Bimbo написа: ... Ще се чупи ли зареди това че гумата е по-голяма и съответно по тежка ...
Тук вече не позна!
Гумата е по-голяма, но не и по-тежка!
Реално тежи самата гума, а не джантата, за това като се слагат алуминиеви (и леки) джанти с по-големи гуми (по стандарт на автомобила) се променят само ширината на гумата и джантата, а почти винаги теглото остава същото, а понякога и намалява...
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Pav3l написа:Bimbo написа: ... Ще се чупи ли зареди това че гумата е по-голяма и съответно по тежка ...
Тук вече не позна!
Гумата е по-голяма, но не и по-тежка!
Реално тежи самата гума, а не джантата, за това като се слагат алуминиеви (и леки) джанти с по-големи гуми (по стандарт на автомобила) се променят само ширината на гумата и джантата, а почти винаги теглото остава същото, а понякога и намалява...

- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, все пак е по-добре от Бургас. Щом по БТВ новините даваха, че улиците в Бургас са най-разбити в цяла България.Stenly написа:Аз имах Борбет 225/40/16 но за съжаление миналата зима докато седяха в мазето ги откраднаха.С по голям размер джанти както и другите колеги казват проблеми няма ако Я ПАЗИШ. Ама като гледам какви дупки са се пръкнали из софия направо УЖАС