П.С Имам съмнения в комутатора....и още нещо като давах на контакт се чуваше нещо като удар отпред
аз ли съм карък или колата е урочасана :((
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз ли съм карък или колата е урочасана :((
Колеги....днес тотално ме предаде колата.....остави на пътя.....изгасна внезапно и не запали повече....
Наложи се колегата kris 11 да ме дърпа и съм безкрайно задължен,че веднага се отзова....По-време на дърпането въжето се къса няколко пъти....акумулатора и той падна,защото бях на фарове....,че и дъжд заваля.....
Мизерия отвсякъде....повече не искам да я поглеждам тази кола
П.С Имам съмнения в комутатора....и още нещо като давах на контакт се чуваше нещо като удар отпред
И на идея си нямам от какво може да е породен.... 
Последна промяна от georgipass на Чет 23 мар 2006 23:34, променено общо 1 път.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:ММММ![]()
![]()
Не казваш , че те е дърпал самолет![]()
Абе тези VW а много трошливи бе .Само Голфове и Пасати е и някоя Вектра водачите им изучаваха какво се намира под предният капак.
То я вземи си зареди акумулатора![]()
Иначе мога да ти дам утре препоръка за нов
ММ да този самолет е страшен.....направо ми падна VW в очите
Акумулаторът се зарежда в момента...и колата е отключена долу...някой ако иска да си я взема,че да си реша проблемите
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега смисала на поста ми беше не че искам да купя колата, а да осмислиш причиината за която си решил да я мяхаш. Ако всеки вземе да си продава колата след някакъв проблем то какво ще стане ...
Що се отнася до самолета бих казал и той е кола, и той може да сдаде багажа и да му се случи всичко останало като на всяка една кола.
Мене лично моята също не ме е оставяла досега, но никога не е късно.То ако не се чупеха колите нямаше да има пътна помощ и др. такива.
А и много пъти е казвано и ще се казва - автомобил втора употреба си е чисто на късмет.
Що се отнася до самолета бих казал и той е кола, и той може да сдаде багажа и да му се случи всичко останало като на всяка една кола.
Мене лично моята също не ме е оставяла досега, но никога не е късно.То ако не се чупеха колите нямаше да има пътна помощ и др. такива.
А и много пъти е казвано и ще се казва - автомобил втора употреба си е чисто на късмет.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: