Ел стЪкло на пасат б5 99г.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
BRANDENBURG
Автомобил:
Двигател:

Ел стЪкло на пасат б5 99г.

Мнениеот BRANDENBURG » Пет 06 ное 2009 21:53

Здравейте колеги имам един проблем. Ако някой може да помогне ще съм му много много благодарен. Трябва ми лапичката която държи стъклото и го мести нагоре-надолу на дясната врата на пасат б5 1,9 тди.Ако някой случайно има такова нещо нека пише защото навсякъде го продават комплект с ламарината която е на вратата зад кората. Благодаря ...

Потребителски аватар
honivw
Автомобил: VW-PASSAT KOMBI
Двигател: BASISL4MVEG5G FC 110KW AEB 1998

Re: Ел стакло на пасат б5 99г.

Мнениеот honivw » Съб 07 ное 2009 0:38

Зарасти колега. Имаш голям късмет. Преди 3 седмици ми счупиха стъклото на предна дясна врата на Пасата Б5 1998г. Като ми го сменяха майсторите ми казаха, че е пукнато едното краче на пластмасовата щипка която държи стъклото. За сега работи, но не се знае до кога. И аз търсих по магазини и сервизи, прав си продава се комплект целия механизъм 200 лв. :banghead: Та от дума на дума ме упътиха на едно магазинче на ул. Раковски № 16 като минеш бул. Сливница посока ул. Козлодуй от лявата страна след училището (29 СОУ) се пада на първия ъгъл с ул. Тимок. Та там ще ги намериш комплекта за 20 лв. испански са, но вършат работа. Успех!

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Съб 07 ное 2009 7:39

Има ги, виж тук: viewtopic.php?f=6&t=156214

В моето мнение има 2 места в София. Вчера пазарувах от това на Дондуков и имаше още доволно бройки. По 5лв е единият пластмасов водач. Малко е тегава смяната - този е малко ментелив и трудно влиза върху желязната част на стъклодържача. Ама се решава лесно - макетно ножче за доизрязване на мустаците и чук за набиване отгоре. Мисля, че е по-удачно да се сменят по 2.

Потребителски аватар
BRANDENBURG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BRANDENBURG » Съб 07 ное 2009 20:12

honivw написа:Зарасти колега. Имаш голям късмет. Преди 3 седмици ми счупиха стъклото на предна дясна врата на Пасата Б5 1998г. Като ми го сменяха майсторите ми казаха, че е пукнато едното краче на пластмасовата щипка която държи стъклото. За сега работи, но не се знае до кога. И аз търсих по магазини и сервизи, прав си продава се комплект целия механизъм 200 лв. :banghead: Та от дума на дума ме упътиха на едно магазинче на ул. Раковски № 16 като минеш бул. Сливница посока ул. Козлодуй от лявата страна след училището (29 СОУ) се пада на първия ъгъл с ул. Тимок. Та там ще ги намериш комплекта за 20 лв. испански са, но вършат работа. Успех!

Ееее ти ме спаси благодаря колега страшен си ....Ще отида да проверя

Потребителски аватар
BRANDENBURG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BRANDENBURG » Съб 07 ное 2009 20:14

brum написа:Има ги, виж тук: viewtopic.php?f=6&t=156214

В моето мнение има 2 места в София. Вчера пазарувах от това на Дондуков и имаше още доволно бройки. По 5лв е единият пластмасов водач. Малко е тегава смяната - този е малко ментелив и трудно влиза върху желязната част на стъклодържача. Ама се решава лесно - макетно ножче за доизрязване на мустаците и чук за набиване отгоре. Мисля, че е по-удачно да се сменят по 2.

Благодаря много

Върни се в “Passat”