вода в купето пасат 5
-
- Автомобил:
- Двигател:
вода в купето пасат 5
Проблемът е следният:събира се вода в купето отзад вдясно. Някакви идеи ?
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: вода в купето пасат 5
Седан? Всъщност и при комби е същото. Погледни фаровете как лягат към купето. И за да си сигурен от каде точно става - фенерче, сваляш тапицерията и се затваряш в багажника. Трябва ти човек дето да помага - хем да те извади от багажника, хем да полива с вода докато си вътре
.

николай9706 написа:проблемът е следният.събира се вода в купето отзат вдясно. някакви идеи.
Случайно да има шибидах.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Шибидах нямам.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж около стоповете или задното стъкло .. огледай гумите на вратите ... първо я залей с вода за да влезе малко че да видиш къде е мокро.
За да не продължаваме с догадките ще помоля питащият колега да уточни къде точно е водата - в самото купе или в багажното отделение. Аз лично разбрах, че става въпрос за пасажерската част, но гледам колегите ги влече към багажника.
Ако е в пасажерската част ми хрумва и за липсващ предпазен найлон на вратата.
Ако е в пасажерската част ми хрумва и за липсващ предпазен найлон на вратата.
-
В пасат B5 няма найлон на вратите. Име метална кора която седи между тапицерията и вратата. Но тази кора не е предназначена да пази от вода - водата не трябва въобще да влиза във вратата.
За найлон не мога да твърдя че има защото не съм си свалял корите за сега, но за това че неможе да влиза вода според мен не си прав. Нямаше да има прорези отдолу ако беше невъзможно попадането на вода вътре.
-
Не може освен ако не е отворен прозореца. При вдигане на стъклото нагоре, то се измества и леко навън и натиска плътно към уплътнението което е там. Пробвай да поливаш ако искаш с вода - няма да влзене. Ако влиза вода при затворен прозорец - или вратата е крива или уплътнението е заминало, или механизма за стъклата не е регулиран или работи неправилно.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И да влезе вода тя се стича във вратата и излиза през малки дупчици в долната част на вратата.
Относно "найлоните" - при мен б5 комби 2000 няма такива неща - под кората е ламарината , под ламарината мястото за стъклото и външната ламарина на вратата.
Относно "найлоните" - при мен б5 комби 2000 няма такива неща - под кората е ламарината , под ламарината мястото за стъклото и външната ламарина на вратата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вода се събира в пасажерската част в дясно около литър.Уплътненията на вратата са перфектни.
Съмнява ме че водата влиза от пред защото от пред е леко влажно.
Около акумулатора е почистено всичко.
Съмнява ме че водата влиза от пред защото от пред е леко влажно.
Около акумулатора е почистено всичко.
Последна промяна от gr_kanev на Пон 23 ное 2009 13:41, променено общо 2 пъти.
Причина: Какво имате против главните букви и правописа изобщо ?
Причина: Какво имате против главните букви и правописа изобщо ?
- ico.stoev
- Автомобил:
- Двигател:
Имах същия проблем преди няколко месеца.Под акомолатора се намира един отжор през които изтича водата която се стича от предното стъкло.Тои ти се е запушил с листа и водата се оттича бавно и когато се напални пространството около акомолатора започва да прилива и водата влиза в копето.Аз махнах цялата гумичка и дупката от която се стича водата стана доста голяма и немойе да се запу6и и сега водата ми се оттича спокоино.