Техническа документация за VW Passat B5 (на руски)

Техническа и сервизна информация за Passat
vw_passat_B5
Автомобил:
Двигател:

Техническа документация за VW Passat B5 (на руски)

Мнениеот vw_passat_B5 » Пет 20 ное 2009 14:03

Колеги,
Нямам време да се занимавам с правата за публикуване в тема "Техническа документация за PASSAT". И затова отварям нова тема.
Ако за търсене в Google въведете "Ремонт и эксплуатация автомобиля VW PASSAT B5", ще имате достъп до доста сайтове, от които можете да download-нете ръководството. Изисква се обаче регистрация. Аз го намерих за свободно сваляне без регистрация някъде по нерускоезичен сайт преди около 3 седмици, но не мога да си спомня кой точно беше и как стигнах до него. Ако се сетя, ще пусна допълнително link-а.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: Техническа документация за VW Passat B5 (на руски)

Мнениеот Varbona » Пет 20 ное 2009 14:16

viewtopic.php?f=17&t=35374

Основното правило е :търсачкаа mhihi

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: Техническа документация за VW Passat B5 (на руски)

Мнениеот Varbona » Нед 22 ное 2009 22:24

vw_passat_B5 написа:Е, добре. приемам, че "Основното правило е "Използвай търсачката"".

Но, уважаеми гу'сине Варбоне, прибавете, ако обичате, едно допълнение - "След като съветваш с псевдоаристократично високомерие да се използва търсачката, провери какво е намерила. И дали в крайна сметка изобщо се намира нещо. После можеш да се произнасяш и да... ТРАКТОРСТВАШ!!!" Но иначе тракторствайте си, не ми пречите. :D

Нито разбрах кое е поздрава, нито пък съм се засегнал - все пак нов колега си и още се ориентираш. Линковете работеха, когато писах в тази тема... Но понеже ти си се ограничил да отвориш приложения от мен линк, а не си ползвал търсачката mhihi mhihi mhihi

Ето ти пак линк, друг: viewtopic.php?f=17&t=96240

Гарантирано този работи, специално за теб ги свалих, ако не се справиш - драсни ми лично съобщение, няма нужда от нови теми с инструкции, успех :applause: :banana и не на последно място :търсачкаа

Върни се в “Passat”