ел. стъкла Б4 - решено
ел. стъкла Б4 - решено
Здравейте колеги , преди известно време един ми натисна колата от дясната страна и ми огъна вратата достатъчно за да накара стъклото ми да не се вдига и сваля. Можете ли да ме насочите какво може да се е случило с машинката или от какво може да е спряло да се вдига и сваля стъклото ? Става въпрос за пасат б4 комби.
Последна промяна от csk на Чет 03 дек 2009 20:31, променено общо 1 път.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ел. стъкла Б4
свали кората и провери кабелните връски и самия механизъм да не се е изскривил и затова да не се движи 

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Аз мисля, че са ти изкривили само водачите.
Отвори и разгледай. Самият механизъм се сваля сравнително лесно и с малко чалъм.
Дори да е леко изкривен можеш да го оправиш на ръка. Свали кората и наблюдавай!!!
Отвори и разгледай. Самият механизъм се сваля сравнително лесно и с малко чалъм.
Дори да е леко изкривен можеш да го оправиш на ръка. Свали кората и наблюдавай!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е прав шините по които ти се движи стъклото са се огънали.Разглобявай смело
- Johnny_Brawo
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: BWA
И аз съм на мнението, че самите "релси", по които се движи прозореца са се огънали. Преди има-няма месец и мен ми изкривиха вратата,даже бях писал. Ще проверя дали имам снимки от процедурата по смяната и ще сложа ако не можеш да видиш за кое говорим.
Успех !
Успех !
Re: ел. стъкла Б4 - решено
Благодаря Ви колеги . Проблема беше в скъсан кабел при влизането му в голямата букса на вратата изолирахме го включихме го и сега прозореца се вдига и се сваля без проблем