За Дунев, маншони, тампони и други ...
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Дунев, маншони, тампони и други ...
От известно време колата ми леко дърпа надясно и днеска реших да я прекарам на реглаж (15 лева - кво му плащаш). Само като видях майстора как надигна гумата и ме заболя главата - тампоните заминали (ония с лагерите на амортисьорите отгоре). И това за 8 хиляди километра, верно че има дупки ама чак тилкова? Сменях ги в сервиза на Дунев миналата година. Доколкото знам германците им дават 20 000 на тия тампони. Тогава смених и десния маншон на кормилната рейка, сега скъсан, и левия скъсан и десния! егати маншона! Оригиналния (левия) е изкарал 15 години, а тоя 10 пъти по-малко! Та цялата работа вместо 15 ми излезе 160 лв. плюс смяна на спирачната течност и промивка на системата. И вече няма да ходя при Дунев май 

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:От сервиза им в Диана Бад със шев Тодор Дунев - ДОВОЛЕН МНОГО
Недоволен. Преди две години искаха да ми сменят пластмасовия тройник щото от другаде не течало няма начин да не е от него щото те по принцип се пукали и течали.
Ми не се съгласих не беше и в него проблема.
Да не говоря че цените им тогава бяха бая височки а услугата в технически аспект като изключим учтивото и вежливо отношение с нищо по-различна от гаража на бай Пешо.