Тракаше предно ляво колело на пасатора. И като свалих гумата какво да видя. Единия болт който закрепя спирачния апарат към колелото го няма. Тръгнах из Пловдив да търся такъв болт, обиколих към 10 магазина и 4-5 морги в магазините няма а пък на моргите не им се занимава за един болт. Та ако някой знае от каде да си купя тоя болт ще съм му много благодарен. Аз съм от Пловдив.
заглавието! mod edit: vaskoto1
Болт на спирачен апарат
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Re: Малко странен въпрос!
xaxobgcc написа:Единия болт който закрепя спирачния апарат към колелото го няма.
Мериш болта, отиваш в железария, купуваш и слагаш

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко странен въпрос!
vesellin написа:Мериш болта, отиваш в железария, купуваш и слагашХайде със здраве
99,9% невъзможно, дори и на Москвичите са специални болтовете!
Ами що не питаш в официалния представител на марката? Иначе с търсене по моргите още -> може да се намери.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хора, я дайте размер на болта. Диаметър на резбата, стъпка и дължина. Мисля, че мога да му намеря на човека. Писах му на лични, ама явно не го е прочел още.
А най гадното е, че вчера си сменях мойте накладки и изхвърлих старите болтове заедно с накладките! Полвин час после рових в контейнера пред блока като ц...н, ама така и не ги намерих. Ама в 10 през нощта, с фенерче..
Абе кой си няма късмет като колегата...,Че съм му и до гъ..за почти
Ако никой не знае точен размер, звъннете му да го примери, ако му знае някой телефона
А най гадното е, че вчера си сменях мойте накладки и изхвърлих старите болтове заедно с накладките! Полвин час после рових в контейнера пред блока като ц...н, ама така и не ги намерих. Ама в 10 през нощта, с фенерче..
Абе кой си няма късмет като колегата...,Че съм му и до гъ..за почти

Ако никой не знае точен размер, звъннете му да го примери, ако му знае някой телефона